Vanspor Futbolcuları İsyan Etti! Kadro Dışı Kalan Arkadaşlarının Yanındalar

Akın Ungan
22.02.2023 - 22:40 | Son Güncellenme: 22.02.2023 - 22:54

TFF 2. lig ekibi Vanspor'da Haydar Yılmaz, Uğur Adem Gezer ve Barış Sağır kadro dışı bırakılırken, diğer oyuncular açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

Vanspor Futbolcuları İsyan Etti! Kadro Dışı Kalan Arkadaşlarının Yanındalar

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor FK'da yönetim ve futbolcular karşı karşıya geldi. Futbolcular, kadro dışı bırakılan takım arkadaşlarının arkasında olduklarını açıkladı.

Vanspor'da üç futbolcu kadro dışı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta topladığı 43 puan ile 4. sırada yer alan Vanspor, üç futbolcusunu kadro dışı bıraktı. Yönetim kararıyla Haydar Yılmaz, Uğur Adem Gezer ve Barış Sağır'ın takımdan uzaklaştırıldığı kaydedildi.

"İç işleyişi ve takım düzenini bozan futbolcular süresiz kadro dışı bırakılmıştır"

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün iç işleyişini bozmaya yönelik hareketlerde bulunarak takım içerisinde gruplaşmaya çalışıp, takım düzenini bozan futbolcularımızdan; Haydar Yılmaz, Uğur Adem Gezer ve Barış Sağır yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılmıştır" denildi.

İlgini Çekebilir
Birlik beraberlik maçında olay çıktı! Hodri Meydan ve Tatangalar...
Habere Git

Futbolcular isyan etti, ortak açıklama yayınladı

Vanspor'un geride kalan futbolcuları ise kulübün verdiği bu karara itiraz etti. Adeta yönetime baş kaldıran futbolcular ortak bir açıklama yayınladı.

"Şu zamana kadar takımın havasını bozmama adına sessiz kalmıştık"

Açıklamaya "Öncelikle ülkemizde yaşanan kötü günlerde siz değerli halkımızı bu konularla meşgul ettiğimiz için üzgünüz. Bugünkü yaşanan olaylar doğrultusunda bu açıklamayı yapma gereği duyduk ki şu zamana kadar da takımın havasını bozmama adına sessiz kalmıştık" ifadeleri ile başlandı.

İlgini Çekebilir
99'un yaralıları omuz omuza! Sesinizi duyan var...
Habere Git

"Verilen sözler tutulmadı, yönetimle güven köprüleri yıkıldı"

Devamında ise "Verilen sözlerin tutulmaması, yönetimle aramızdak güven köprülerinin yıkılmış olması bizi bu noktalara getirdi. Biz bugüne kadar Vanspor arması adına elimizden geleni birlik, beraberlik ve en büyük gücümüz olan sağlam arkadaşlık bağımız ile en iyi noktalara getirmeye çalıştık ve getirmeye de devam edeceğiz" denildi.

"Haklarımızı savunan ve kadro dışı bırakılan her arkadaşımızın arkasındayız"

Kadro dışı bırakılan futbolcuların savunulduğu duyuruda, "Haklarımızı savunan ve kadro dışı bırakılan her arkadaşımızın arkasındayız. Hem onlar tekrar aramıza katılana kadar hem de verilen sözler yerine getirilene kadar ne yazık ki antrenmana çıkmama kararımızın arkasında olacağız" ifadeleri kullanıldı.

"Asıl var olan her zaman Vanspor'dur"

Ve son olarak açıklama şu sözler ile bitirildi: "Ne biz ne de başka şahıslar bu camiadan üstün. Asıl var olan her zaman Vanspor'dur. Değerli taraftar ve kamuoyunun bilgisine..."

Senin için hazırladığımız haberler