Futbolcu Ivan Torres'in eşi Cristina Vita Aranda başından vurularak öldürüldü

31.01.2022 - 16:11 | Son Güncellenme: 31.01.2022 - 16:24

Paraguaylı futbolcu Ivan Torres'in eşi, ülkenin başkenti Asuncion'da bir konserde çıkan silahlı çatışmada başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

Futbolcu Ivan Torres'in eşi Cristina Vita Aranda başından vurularak öldürüldü

Paraguay’ın başkenti Asuncion’daki Jose Asuncion Flores Amfi Tiyatrosu'nda düzenlenen konserde iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada Paraguay Ligi ekiplerinden Olimpia'da forma giyen Ivan Torres'in model eşi Cristina Vita Aranda başına isabet eden kurşunla yaralandı. Hastaneye kaldırılan Aranda tüm müdahelere rağman hayata tutunamadı.

Konserin düzenlendiği amfi tiyatronun VIP alanında iki uyuşturucu şebekesi arasında çıktığı düşünülen çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. 

Evliliklerindeki sorunları düzeltmeye çalışıyorlardı

10 yıllık evliliklerinde yaşadığı sorunları çözmek için çaba sarfeden Ivan-Cristina çiftinin Jaumina Festivali kapsamında düzenlenen konsere birlikte gittikleri belirtilirken, 29 yaşındaki ünlü modelin başına isabet eden kurşunla yaralanmasının ardından kaldırıldığı hastanede 25 dakika yaşam mücadelesi verdiği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Dünya yıldızı futbolcu tecavüz ve kadına şiddetten tutuklandı
Habere Git

Hastanede 25 dakika hayata döndürülmeye çalışıldı

Itaugua Nacional Hastanesi müdürü Yolanda Gonzalez şunları “Geldiğinde entübe edildi ve kalbi durduktan sonra en az 25 dakika boyunca onu yaşama döndürmek için uğraştık ancak hayatını kurtarmak için yapılan müdahaleler malasef yeterli olmadı." dedi.

3 çocuğu öksüz kaldı

Ölümüyle birlikte geride üç cocuğu öksüz kalan Aranda, modelliğinin yanı sıra spor antrenörlüğü yapıyor ve online spor dersleri veriyordu. Paraguaylı güzelin sosyal medyada 445 bin takipçisi bulunuyor. 

Vita Aranda, ölümünden dört gün önce sosyal medya hesabından spor salonunda yaptığı antrenmanın görüntülerini yayınladı. Aranda, ağırlık kaldırdığı videoda “İnsanlar spor salonuna sadece iyi vücudumu gösterebilmek için gittiğimi düşünüyor. Bilmedikleri sporun stres ve kaygıyı kontrol ettiği, moralimi iyileştirmeye yardımcı olduğu, bana fiziksel, zihinsel güç ve güven verdiğidir." ifadelerini kullanmıştı.

Ivan Torres'ten açıklama

Konserde çıkan çatışmadan yara almadan kurtulan Parafuaylı futbolcu Ivan Torres eşinin ölüm haberini aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "O öldüğünde hala karı-kocaydık. Aramızdaki sorunları düzelteceğimize inanıyorduk. Bu zor günümde bana destek olan aileme, takım arkadaşlarıma ve eski takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler