Futbolu bırakan Thiago Alcantara için flaş iddia! Teklif yapıldı...

Cem Ergün
09.07.2024 - 19:06 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 19:17

Son olarak Premier Lig kulüplerinden Liverpool'un formasını giyen ve futbola bu yaz 33 yaşında veda eden Thiago Alcantara için flaş bir iddia gündeme geldi.

Futbolu bırakan Thiago Alcantara için flaş iddia! Teklif yapıldı...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol orta saha Thiago Alcantara, dört sezonluk Liverpool kariyerinin sona ermesiyle birlikte bu yaz 33 yaşında futbolu bırakma kararı aldı.

"Yakında görüşürüz" demişti

Emeklilik kararını sosyal medya hesabından duyuran Thiago Alcantara, şu açıklamayı yaptı: "Bana verileni her zaman geri vermeye çalışacağım. Keyif aldığım zaman için minnettarım. Futbola ve yolumda bana yardım eden herkese teşekkürler. Yakında görüşürüz."

Futbola vedası kısa oldu

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; Thiago Alcantara, emeklilik kararının ardından futbola erkenden geri dönebilir.

Barcelona'dan teklif

Haberde, İspanyol devi Barcelona'nın, futbolculuk kariyerine nokta koyadan Thiago Alcantara'ya teknik direktör Hansi Flick'in teknik ekibinde görev vermek istediği ifade edildi.

Thiago Alcanta'nın kariyeri

Futbol hayatına İspanya'da Barcelona formasıyla başlayan Thiago Alcantara, sırasıyla; Bayern Münih ve Liverpool gibi köklü Avrupa kulüplerinin formasını giydi. Kariyeri boyunca toplamda 487 maça çıkan Alcantara, 48 gol ve 63 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler