Futbolu bırakıyor mu? İşte Selçuk İnan gerçeği...

05.03.2020 - 12:26 | Son Güncellenme: 05.03.2020 - 09:34

Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Selçuk İnan, futbolu bırakma kararı aldı mı? Galatasaray'dan futbolcuya baskı var mı? Menajeriyle bir görüşme yapıldı mı? Selçuk İnan hangi yöneticiye ne söyledi? Tüm gerçekler ortaya çıktı.

Futbolu bırakıyor mu? İşte Selçuk İnan gerçeği...

Galatasaray forması giyen tecrübeli futbolcu Selçuk İnan’ın sezon sonunda futbolu bırakacağı iddia edildi. Pekiyi gerçekten Selçuk İnan futbolcu bırakacak mı? Galatasaray ile bir görüşme yaptı mı? Selçuk’un fikri ne? İşte gerçekler…

Selçuk İnan'ın geleceği merak konusu oldu

EMRAH KARALİNÇ

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’da uzun yıllardır görev yapan ve kaptan olan Selçuk İnan’ın vereceği karar merak konusu oldu.

Galatasaray ile Selçuk arasında böyle bir görüşme henüz yok

Tecrübeli ismin, sezon sonunda futbolu bırakacağı iddia edilse de bu konuda henüz Galatasaray ile Selçuk arasında bir görüşme yapılmadı.

Galatasaray'da futbolu bırakmak istiyor ama...

35 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’da bırakmak istiyor. Hatta Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak ile yaptığı sohbetlerde, ”Galatasaray benim yuvam. Futbolu burada bırakmak ve iyi anılmak istiyorum” dediği öğrenildi.

Galatasaray'dan 'bırak' baskısı yok

Ancak; oyuncunun futbolu bırakması noktasında ne yönetimden bir baskı var ne de futbolcunun menajeriyle yapılan bir görüşme.

Selçuk İnan bu sezon Galatasaray'da kaç maçta oynadı?

Galatasaray’da bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek Selçuk İnan, Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi baz alındığında 11 maçta 517 dakika süre aldı. Tecrübeli isim, skor üretemedi. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler