Futbolu bıraktı, Terim'in ekibine katıldı

18.07.2020 - 23:45 | Son Güncellenme: 18.07.2020 - 23:45

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı - kırmızılı takımda Selçuk İnan futbolu bıraktı mı? İşte detaylar...

Futbolu bıraktı, Terim'in ekibine katıldı

Galatasaray'da son dakika gelişmesi! Sarı - kırmızılı takımda 35 yaşındaki futbolcu Selçuk İnan, profesyonel kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

'Her şeyin bir sonu var'

Tecrübeli orta saha, futbolu bıraktığını "Herkese tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bu camiada kaptanlık yaptım. Burada oynarken evlendim ve baba oldum. Birçok şeyi burada yaşadım. Son olarak da basın mensuplarına teşekkür etmek istiyorum. Her şeyin bir sonu var maalesef. Bu da bitti. Bundan sonra ne olacağına bakacağız. Hepinizi çok seviyorum. Sağ olun'' ifadeleriyle duyurdu.

Selçuk İnan, Terim'in ekibinde yer alacak

Sarı - kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim ise Selçuk İnan'ın ekibinde yer alacağını söyledi.

Terim, konu hakkında "Büyük camialar değerlerine sahip çıkarak büyürler veya o camiayı belirli bir yere getirirler. Bunlar büyük kulüplerin özellikleridir. Selçuk da bu değerlerden biridir. Galatasaray'da kaptanlık büyük bir mevkidir. Ben oynadığım yıllardan biliyorum. Galatasaray kaptanlığını ona verdiğimiz için doğru bir karar verdik. Bunu şimdi de görüyorum. Bundan sonra benim ekibimde olacak. O da bundan sonra futbola tekrardan hizmet edecek. Galatasaray'a büyük faydalar sağlayacak. Taraftarlarımızın da ona sahip çıkması önemli. Büyük kulüplerin vefa refleksi çok önemlidir. İnşallah futbolculuğu gibi başarılı bir futbol adamı olur'' şeklinde konuştu.

9 yılda 16 kupa!

Galatasaray'da 9 yıldır kadroda bulunan ve kaptanlığa kadar yükselen Selçuk İnan, sarı kırmızılı forma ile 2011-12 sezonundan bu yana 16 kupa kaldırdı. 35 yaşındaki orta saha, 6 Süper Lig, 5 Türkiye Kupası, 5 TFF Süper Kupası sevinci yaşadı.

Selçuk İnan, Galatasaray'da geçirdiği 9 sezonda 331 maça çıktı ve 59 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler