Futbolun golcüsü buz hokeyine geçecek

16.11.2020 - 18:42 | Son Güncellenme: 16.11.2020 - 18:44

Antalyaspor forması giyen Lukas Podolski, futbola başladığı şehir olan Köln'ün buz hokeyi takımı için çalışmalara başladı. Kölner Haie, maddi sıkıntılar çekiyor ve Alman futbolcu da kulübe yardımcı olmak istiyor. İşte detaylar...

Süper Lig takımlarından Antalyaspor forması giyen Lukas Podolski, Antalya için tanıtım çalışmalarına imza atıyor. Alman golcü, futbola başladığı Köln kentini de unutmadı.

Köln'ün buz hokeyi takımlarından Kölner Haie’nin maddi sıkıntılardan ötürü lige katılamama durumu var. Alman futbolcu da bu konuyla ilgili çalışmalara katıldı.

Yaklaşık 1 milyon Euro’ya ihtiyacı bulunan Alman kulübü, tanesi 10 Euro’dan 100 bin hatıra biletini satışa çıkardı. Bugüne kadar bin bilet satıldı. Lukas Podolski, bu sayının 100 bine ulaşması halinde Köln ekibiyle resmi maça çıkacağını duyurdu.

"Oyun bittikten sonra birkaç saniye buzda kalacağım"

Antalyam.com'dan alınan habere göre; Lukas Podolski yaptığı açıklamada, "Buz hokeyi oynamak için lisans çıkarmak ve maç sırasında yedek kulübesinde oturmak istiyorum. Hatta oyun bittikten sonra birkaç saniye buzda kalacağım konusunda kendime bile güveniyorum. Birçok oyuncu ve aynı zamanda koçu tanıyorum. Buz hokeyini seviyorum, bu yüzden yardım etmek istiyorum. Çünkü buz hokeyi ve Kölner Haie, pek iyi durumda değil" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler