"G. Saray'da sözleşmemi tamamlamak istiyorum"

04.05.2020 - 13:30 | Son Güncellenme: 04.05.2020 - 13:30

"G. Saray'da sözleşmemi tamamlamak istiyorum"

Galatasaray forması giyen İsveçli futbolcu ülke basınına yaptığı açıklamada, "Fatih Terim ile çalışmak gerçekten harika. O da benden memnun. Tabii ki forma şansı bulamadığım dönemde takım o kadar iyi gitti ki" açıklamasına bulundu.

"Sözleşmemi tamamlamak istiyorum"

Fransa Ligue 1 ekiplerindne Toulouse ile sözleşmesi bittikten sonra Galatasaray'a transfer olan Durmaz, şu anda İsveç'e dönmeyi düşünmediğini söyledi. Durmaz, "Şu anda İsveç'e dönmeyi düşünmüyorum. Galatasaray'da gerçekten iyi bir kadromuz var ve rekabet düzeyi çok yüksek. Avrupa'da birkaç yıl daha üst seviyede oynayabileceğimi düşünüyorum. Öncelikle Galatasaray ile devam eden sözleşmemi tamamlamak istiyorum" dedi.

"Galatasaray'da mutluyum"

beIN Sports'tan alınan habere göre; deneyimli futbolcu Durmaz, Fatih Terim hakkında sorulan soruya, "Fatih Terim ile çalışmak gerçekten harika. O da benden memnun. Tabii ki forma şansı bulamadığım dönemde takım o kadar iyi gitti ki. Kaliteli ve rotasyona sahip bir kadroda bunlar çok doğal. Fatih Terim benim her zaman hazır olmamı istiyor. Galatasaray'da mutluyum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Jimmy Durmaz, aile özlemi çekmesine karşın İstanbul'da yaşamaktan mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler