Son Dakika | Galatasaray Paulo Fonseca İle Temas Sağladı

Salim Manav
15.06.2022 - 09:16 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 15:04

Galatasaray'da son dakika haberi: Aslan'da Dursun Özbek ve yönetimi teknik direktör sorununu çözüme kavuşturmak için düğmeye bastı ve Portekizli çalıştırıcı ile temas sağladı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Galatasaray Paulo Fonseca İle Temas Sağladı

Salim MANAV -AJANSSPOR

Galatasaray'da 2. kez başkanlığa seçilen Dursun Özbek ve yönetimi ilk olarak teknik direktör sorununu çözüme kavuşturmak istiyor.

Mevcut teknik adam Domenec Torrent ile yollarını ayıracak olan sarı-kırmızılı yönetim yurt dışından birçok isimle temas sağladı. Listesine Igor Tudor, Fabio Cannavaro, Marcelo Gallardo, Roberto De Zerbi, Nuri Şahin ve Okan Buruk'u ekleyen yönetimden sürpriz bir hamle geldi.

Lille ve İtalya'dan 2 takım devrede

Galatasaray'da Dursun Özbek ve yönetimi, son olarak Roma'yı çalıştıran teknik direktör Paulo Fonseca ile temas sağladı. Portekizli ünlü hoca Fransız temsilcisi Lille ve İtalya'dan 2 takımın da listesinde yer alıyor.

Paulo Fonseca'nın kariyeri

Kariyerinde E.Amadora U19, Dezembro, Odivelas, Pinhalnovense, Desportivo Aves, Paços Ferreira, Porto, SC Braga, Shakhtar Donetsk ve Roma takımları bulunan 49 yaşındaki deneyimli teknik direktör; 1 kez Portekiz Kupası, 3 kez Ukrayna Ligi ve Ukrayna Kupası, 1 kez de Portekiz ve Ukrayna Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

 

İlgini Çekebilir
Nuri Şahin 1.5 milyona serbest!
Habere Git

Roma'da 1.77 puan ortalamasını tutturdu

3-1-4-2 dizilişini tercih eden Paulo Fonseca son olarak Roma'da 101 maçta; 53 galibiyet, 20 beraberlik ile 28 mağlubiyet elde etti ve 1.77 puan ortalamasını tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler