Gabi Guimaraes'ten Daniele Santarelli ve transfer itirafı: Şu an en iyi lig İtalya

24.08.2024 - 08:24 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 11:38

Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'tan Daniele Santarelli'nin takımı Imoco Volley Conegliano'ya transfer olan Brezilyalı voleybolcu Gabi Guimaraes yeni açıklamalarda bulundu.

Gabi Guimaraes'ten Daniele Santarelli ve transfer itirafı: Şu an en iyi lig İtalya

AJANSSPOR - HABER

Gabi Guimaraes, İtalya Ligi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları ve Imoco Volley Conegliano'daki başantenörü Daniele Santarelli'den bahsetti.

İlgini Çekebilir
TVF Başkanı Üstündağ açıkladı: Daniele Santarelli, Filenin Sultanları ile yola devam edecek mi?
Habere Git

"Santarelli'nin Türkiye ile neler yaptığını biliyorsunuz zaten"

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları bronz madalya maçında Filenin Sultanları, Brezilya ile karşılaşmıştı. Maçta madalyaya ulaşan taraf ise Brezilya oldu. Brezilyalı voleybolcu Gabi Guimaraes ise açıklamalarında Daniele Santarelli ve Türkiye için "Olimpiyatlarda özellikle de madalyadan sonra ona ulaşıp kendisiyle çok fazla konuşabildim. Elbette bronzdan hemen sonra çok konuşmak için doğru zaman değildi. Ama harika bir iş çıkardılar. Santarelli'nin Türkiye ile neler yaptığını biliyorsunuz zaten. Türkiye'nin ilk kez yarı finale kalmayı başardığı ve 4. sırada yer aldığı bu tarihi başarıya imza attılar." dedi.

"Imoco'yu seçmemin nedenlerinden biri..."

Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'ta kaptanlık görevini üstlenen Gabi Guimaraes yeni sezonda İtalya'da Imoco Volley Conegliano forması giyecek. Brezilyalı smaçör bu transferde Daniele Santarelli'nin önemi için ise şunları söyledi: "Ayrıca Imoco'yu seçmemin ve bu takımın bir parçası olmamın nedenlerinden biri de harika bir koça sahip olmaları ve Santarelli'nin oyunumu daha da geliştirmeme, şu anda Los Angeles için koyduğum hedeflere ulaşmama yardımcı olabileceğinden emin olmam. Bu yüzden onunla çalışmak için sabırsızlanıyorum."

"Şu an en iyi lig İtalya"

Caze TV için yaptığı açıklamalarda İtalya'dan da söz eden Gabi Guimaraes şunları söyledi: "İtalya olimpiyat şampiyonu olmayı hak etti ve gerçekten yüksek bir seviyede oynadılar. Ne için burada olduklarını açıkça ortaya koydular ve voleybollarını sahada gösterdiler. İtalya'ya gitmeyi seçmemin en büyük nedenlerinden biri de bu. Çünkü bugün en iyi lig orası. Dünyanın en iyi oyuncularına sahip kulüplerden oluşuyor, çok dengeli bir lig, en iyilerle beraber ve en iyilere karşı oynuyorsunuz."

Senin için hazırladığımız haberler