Gabigol'un Kız Kardeşi Dhiovanna Barbosa Konuştu: Avrupa'ya Dönmek İstiyor

İsa Kethüda
28.06.2022 - 13:58 | Son Güncellenme: 28.06.2022 - 14:04

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan ve Flamengo forması giyen golcü oyuncu Gabigol'ün kız kardeşi Dhiovanna Barbosa, açıklamalarda bulundu....

Gabigol'un Kız Kardeşi Dhiovanna Barbosa Konuştu: Avrupa'ya Dönmek İstiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un kadrosunda görmek istediği oyuncular arasında yer alan Gabigol ile ilgili kız kardeşi Dhiovanna Barbosa açıklamalar yaptı.

Yaşadığı sorunlardan bahsetti

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Brezilyalı golcünün kardeşi Dhiovanna Barbosa'nın yaşadığı sorunlardan bahsetti. Dhiovanna Barbosa, yaptığı konuşmada, Gabigol'ün Inter'deki depresyon hali hakkında konuştu.

Avrupa'da forma giymek istiyor

Brezilyalı golcünün Avrupa'da yeninden forma giymek istediğini ve kendini göstermek istediğini ifade etti. Dhiovanna Barbosa yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

"Anemi problemi geçiriyordu ve depresyona girmişti"

"Antrenmandan geldim ve doğruca odasına gittim. Anemi problemi geçiriyordu ve depresyona girmişti. İtalya'da uyum sağlamakta zorlandı. Sadece 10 maça çıktı, bir gol atabildi.

"Onunla iletişim kurmak için her yolu deniyorduk"

O zamanlar, Gabigol ile zar zor konuşuyorduk. Annem babam ve benimle konuşmuyordu. Onunla iletişim kurmak için her yolu deniyorduk.

"Hayatımın en kötü zamanlarıydı

Hayatımın en kötü zamanlarıydı. Evdeki herkes için zor zamanlardı. Avrupa'da oynamak istiyor. İlk deneyimi ne kadar işe yaramasa da, yeniden kendini göstermek ve bunu başarmak istiyor.

Dünya Kupası'nda olacak mı?

Her oyuncu gol atamadığı zaman zor günler geçirir ama benim kardeşim, sahada canını verecek kadar istekli oynar. 

İlgini Çekebilir
Emre Mor'un menajerinden flaş paylaşım! Fenerbahçe...
Habere Git

Sahada neden var olduğunu gösterir. Kardeşim şu anda Brezilya milli takımı aday kadrosunda. Umarım Tite için de öyledir ama yarını kimse bilemez."

İlgini Çekebilir
Enner Valencia, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler