Aubameyang ve Eski Galatasaraylı Lemina Kadrodan Çıkarıldı! Kalp Rahatsızlığı...

17.01.2022 - 17:47 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 17:16

Afrika Uluslar Kupası'na, Gabon ile giden Aubameyang ve eski Galatasaraylı Lemina, koronavirüs sonrası kalp rahatsızlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Aubameyang ve Eski Galatasaraylı Lemina Kadrodan Çıkarıldı! Kalp Rahatsızlığı...

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Gabon Milli Takımı'nda şok edici bir karar alındı. Pierre-Emerick Aubameyang ve Galatasaray'ın eski oyuncusu Mario Lemina, kadrodan çıkarıldı. 

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de kadro dışı bırakılmasına rağmen, Gabon'da kaptanlık yapan Aubameyang, koronavirüs sonrası kalbinde oluşan rahatsızlık nedeniyle Milli takımın kamp kadrosundan çıkarıldı. Aubameyang gibi Mario Lemina'nın da aynı rahatsızlığa sahip olduğu bildirilirken, Galatasaray'ın eski oyuncusu için de aynı karar verildi.

"Akıllıca bir karar aldık"

Gabon teknik direktörü Patrice Neveu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Onları kulüplerine geri göndermek için akıllıca bir karar aldık, böylece orada daha kapsamlı kontrolleri yapılabilecek" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Yeni Malatyasporlu Tetteh, eski Hataysporlu Boupendza'yı yumrukladı!
Habere Git

Gabon'un, Kupa'daki durumu

Afrika Uluslar Kupası C Grubu'nda mücadele eden Gabon, topladığı 4 puan ile 2. sırada yer alıyor. Gruptaki puan durumu şu şekilde:

1. Fas - 6 Puan

2. Gabon - 4 Puan

3. Gana - 1 Puan

4. Komorlar - 0 Puan

Sarhoşluk ve kadınlar kadrodan etti

Gabon Milli Takımı yaptığı açıklamada Aubameyang ve Mario Lemina’nın Covid-19 oldukları için takımlarına geri gönderildiklerini açıklamıştı. Fakat takımın açıklamasının ardından ortaya bazı iddialar atıldı. İddialara göre Gabon Milli Takım oyuncuları Aubameyang ve Mario Lemina sabah 5 sıralarında kaldıkları otele sarhoş bir şekilde geldiler. Yanlarında kadınların da bulunduğu ikili odaya kadınlarla beraber çıkmak istedi. Yaşanan olayın yönetime ulaşması ile ise Aubameyang ve Lemina kadrodan çıkarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler