Gabriel Sara: "Hayallerimi yaşıyorum"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Gabriel Sara, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında bugün deplasmanda İngiltere temsilcisi Liverpool ile yapacakları maç öncesi açıklamalar yaptı.

Son 5 Haber

Çaykur Rizespor'un yeni başkanı Ali Zeki Saruhan oldu

Fenerbahçe'de Tuncay Şanlı ile yollar ayrıldı

Konyaspor’dan Adil Demirbağ kararı! Bonservis ve takas formülü

A Milli Takım futbolcularının Dünya Kupası'nda giyecekleri forma numaraları belli oldu

Sergej Jakirovic, Acun Ilıcalı'nın kendisine yaptığı yeni teklifi açıkladı
- Haberin Kaynağı:
- Anadolu Ajansı
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Gabriel Sara, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında bugün deplasmanda İngiltere temsilcisi Liverpool ile yapacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.
"Ayağımız yere basacak"
Sarı-kırmızılı ekibin orta saha oyuncusu Gabriel Sara, Liverpool karşısında ilk maçta 1-0'lık galibiyet aldıklarını belirterek, ayaklarının yere sağlam basması gerektiğini söyledi.
Zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini anlatan Sara, "Rakibimizin sahasında ne kadar iyi oynayabileceğinin farkındayız. Buraya gelirken çok basit bir odağımız oldu. Onlara karşı kazanmamız lazım. Bir avantajımız var ama futbolda kendinizi çok kolay kandırabilirsiniz. Ayağımız yere basacak ve maça odaklanacağız. Umarım iyi bir sonuç alacağız." diye konuştu.
"Hayallerimi yaşıyorum"
Sara, Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosuna çağrılarak hayallerini yaşadığını belirtti.
Galatasaray'a milli takıma çağrılmak için geldiğini kaydeden Sara, "Şu anda hayallerimi yaşıyorum. Bu, Galatasaray'a gelirken hocamla konuştuğum ilk şeydi. Bana söz vermişti. Eğer gelirsem bugünkü gibi özel maçlarda oynayabileceğimi söylemişti ve 'Galatasaray için oynarsan Brezilya'ya seçilebilirsin.' demişti. Bence doğru bir seçim yaptım. Burada olduğum için gurur duyuyorum. Milli takıma çağrıldığım için de çok mutluyum. Çocukluktan hayalimdi. Bu beni motive ediyor ve bana daha fazla sorumluluk da katıyor. Kendimden çok şey beklemeyi seviyorum. Umarım sahaya tüm motivasyonu veririm." değerlendirmesinde bulundu.