Norwich City, Gabriel Sara'nın yerine genç isim aldı!

09.08.2024 - 16:10 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 16:11

İngiltere Championship ekibi Norwich City, Gabriel Sara’nın yerini Salzburg forması giyen 21 yaşındaki orta saha Forson Amankwah ile doldurdu. Detaylar...

Norwich City, Gabriel Sara'nın yerine genç isim aldı!

AJANSSPOR HABER

Gabriel Sara'yı sattıktan sonra yerine yeni oyuncu arayan İngiltere Championship ekibi Norwich City, aradığı soluğu Avusturya Ligi’nde buldu. İşte transfer ve detaylar...

4,5 milyon euro bonservis

Norwich City, Avusturya ekibi Salzburg forması giyen 21 yaşındaki Ganalı orta saha Forson Amankwah ile anlaşma sağladığını duyurdu. Ganalı orta saha 4,5 milyon euro bonservis bedeli ile 4 yıllığına Norwich City ile kontrat imzaladı.

"Kulübe geldiğim için gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyım"

Norwich City ile anlaşan genç oyuncu Amankwah, ‘’ Kulübe geldiğim için gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyım. Baş antrenör daha önce pek çok genç oyuncuyla çalıştı, burada onunla çalışmak gerçekten çok güzel’’ ifadelerine yer verdi.

Gabriel Sara’nın Galatasaray’a maliyeti

Sarı-Kırmızılılar, Gabriel Sara için kulübü Norwich City'ye 3 sezona yayılmış 9 taksit halinde 18 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceğini duyurmuştu. Ayrıca yapılan açıklamada Sara'ya yıllık 2 milyon 750 bin Euro sezonluk ücret ödeneceği ifade edildi.

Salzburg performansı

Norwich City’de 18 numaralı formayı giyeceği söylenen 21 yaşındaki Amankwah, geçen sene Salzburg forması ile çıktığı 29 maçta 4 gol 2 asist istatistiklerine ulaşmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler