Gain 10 Bin Adım konusu nedir, oyuncuları kimler? Gain 10 Bin Adım nasıl izlenir?

07.01.2021 - 19:35 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 19:39

Gündeme gelen Gain 10 bin adım filmi merak konusu olmaya başladı. Gain 10 Bin Adım konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var gibi araştırma yapanlar ayrıca Gain 10 Bin Adım izle, hd ve reklamsız ile gibi araştırmalar yapıyorlar. Gain Eski Sevgili Sevgili izle ve Gain 10 Bin Adım ücretsiz reklamsız izle... İşte Gain 10 Bin Adım hakkında tüm detaylar...

Gain 10 Bin Adım konusu nedir, oyuncuları kimler? Gain 10 Bin Adım nasıl izlenir?

Gündeme gelen Gain 10 bin adım filmi merak konusu olmaya başladı. Gain 10 Bin Adım konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var gibi araştırma yapanlar ayrıca Gain 10 Bin Adım izle, hd ve reklamsız ile gibi araştırmalar yapıyorlar. 

Gain Eski Sevgili Sevgili izle ve Gain 10 Bin Adım ücretsiz reklamsız izle... İşte Gain 10 Bin Adım hakkında tüm detaylar...

Gain 10 Bin Adım nasıl izlerim?

Gain 10 Bin Adım Dizisi yalnızca Gain'in mobil uygulaması üzerinden izlenebilecektir. Platform bütün akıllı uygulamalara indirilebilecek Gain Medya uygulaması üzerinden üyelik sağlanarak izlenebilecektir. Dizi Ocak ayından itibaren izlenebilir oldu.

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Gain 10 Bin Adın'da başarılı oyuncular Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar rol alıyor.

Konusu nedir?

Devin Özgür Çınar ve Engin Günaydın'ın baş rollerini paylaştığı Gain dizisi "10 Bin Adım", Ocak ayında yayınlanmaya başlayacak. Gain'in ilk dizisi olma özelliğine sahip dizide, Ezgi ve Memet adında iki eski sevgilinin sağlıklı bir yaşam adına birlikte günde 10 bin adım atmaya karar vermeleriyle Caddebostan taraflarında bir yerlerde açılışını yapıyor. Onların her bin adımının bizim için birer dakikaya denk düştüğü bu günlük yürüyüşleri sırasında konuştukları konulara ve başlarına gelen olaylara tanıklık ediyoruz.Her bölümü yaklaşık on dakikadan oluşacak ve dikey formatta yayınlanacak diziyi Devin Özgür Çınar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Duygu Güzelmeriç oturuyor.

Komedi türünde olan dizi, İngiliz kara mizahına da yakın bir isim tatta, hatta belki daha iyi. Çok beğenilen dizide, başroller arasındaki inanılmaz uyumun yalnızca oyunculuklarına değil senaryoya da yansıyor.

Senin için hazırladığımız haberler