Galatasaray'ın transfer gündemi: Dennis Man ve Enes Sali

05.11.2021 - 19:12 | Son Güncellenme: 05.11.2021 - 21:11

Son dakika transfer haberleri... Teknik direktör Yüksel Yeşilova, Galatasaray'ın transfer gündeminde adı geçen Dennis Man ve Enes Sali hakkında konuştu.

Galatasaray'ın transfer gündemi: Dennis Man ve Enes Sali

AJANSSPOR - HABER

Yıllardır Romanya'da yaşayan teknik direktör Yüksel Yeşilova, Galatasaray'ın 15 yaşındaki Enes Sali'yi transfer etmek istediğini söyledi. 

Galatasaray, Dennis Man'i istiyor mu?

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Yeşilova, "Romanya'da basında çıkan haberlere, Galatasaray, Dennis Man için bir transfer girişiminde bulunmadı. Ama Galatasaray alırsa çok iyi bir transfer yapmış olur. Parma onun için Staue Bükreş'e 13 milyon Euro ödemişti. Maliyetleri yüksek, ama Galatasaray alırsa harika bir transfer yapmış olur. Ama gerçekten ilgileniyorlar mı bilmiyorum'' dedi. 

'Galatasaray Enes Sali'yi istiyor'

Sarı - kırmızılı takımın Enes Sali'yi istediğini belirten Yeşilova, ''Bildiğim şey ise Galatasaray Enes Sali'yi istiyor. Romanya'da bu yönde haberler var. Gelecekte Hagi gibi bir futbolcu olacak. Tam olarak Hagi potansiyeli taşıyor. Galatasaray mutlaka almalı. Barcelona Enes Sali'yi Kanada'dan getirdi. Oradan da Hagi kendi takımı Constanta'ya onu transfer etti. 15 yaşında; ama Rumen Süper Ligi'nde banka top oynuyor. Sanırım bu çocuk baba tarafından Türk. Bu çocuğun Türk milli takımında oynatılması için de çalışma yapılmalı. Müthiş bir sol ayağa sahip" şeklinde konuştu.''

Senin için hazırladığımız haberler