Galatasaray, Dee Bost ve David Kravish anlaştı

İsa Kethüda
13.07.2021 - 18:45 | Son Güncellenme: 13.07.2021 - 18:53

Transfer haberleri... Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Basketbol'un, Dee Bost ve David Kravis ile anlaştığı iddia edildi. İşte detaylar.

Galatasaray, Dee Bost ve David Kravish anlaştı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Basketbol, son olarak Monaco forması giyen Dee Bost'u transfer etmek istiyor.

Anlaşma sağlandı

Sportando'da yer alan habere göre; sarı-kırmızılı takımın, Fransız ekibi Monaco forması giyen Dee Bost ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Haberde, oyuncuya Euroleague'den de tekliflerin geldiği ancak Galatasaray'ın oyuncuya iyi bir teklif yaptığı belirtildi. 

Trabzonspor'da da forma giymişti

31 yaşındaki oyuncu, son iki sezonunu Monaco'da geçirdi. Geçen sezon 22 maça çıkan Bost 13,8 sayı, 4,5 ribaund ve 0,6 asist ortalamaları ile oynadı. Bilindiği üzere Dee Bost bir dönem ülkemizde Trabzonspor'da da forma giymişti. 

David Kravish'te gündemde

Öte yandan sarı-kırmızılı takımın, Brose Bamberg forması giyen pivot oyuncu David Kravish ile de anlaşma sağladığı iddia edilmişti. 

David Kravish kimdir?

2.08 boyundaki Kravish, Avrupa deneyimine Finlandiya'da başlarken Tsmoki-Minsk ve Avtodor Saratov gibi ekiplerle FIBA Europe Cup tecrübesi yaşadı.

BAXI Manresa ve Brose Bamberg ile de Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren Kravish, sahip olduğu hücum gücüyle dikkatleri üzerine çeken bir isim oldu.

Geçtiğimiz sezon Brose formasıyla Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde 10 maça çıkan deneyimli oyuncu, maç başına 23.1 dakika parkede kaldı. Bu maçlarda 13.5 sayı, 6.4 ribaund, 2.1 asist ortalamaları yakalayan 28 yaşındaki isim, yüzde 65.3 saha içi isabet oranı tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler