Galatasaray 3 dünya yıldızını transfer gündemine aldı

27.05.2024 - 14:09 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 14:17

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına da erken başladı. Cim Bom, İlkay Gündoğan, Varane ve Casemiro’yu gündemine aldı. Detaylar...

Galatasaray 3 dünya yıldızını transfer gündemine aldı

AJANSSPOR HABER

Senou şampiyon tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Cim Bom, gelecek sezonun transfer çalışmalarına da erken başladı. İşte Galatasaray'ın gündemine gelen o isimler...

İlk hedef İlkay Gündoğan

Fanatik'te yer alan habere göre; . Cim Bom, Devler Ligi kozu olarak gördüğü 33 yaşındaki orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan için tüm imkanları seferber edecek. Gerekirse bu transferde sponsor desteği de alınacak. Galatasaray geçtiğimiz yaz pek çok yıldızın transferinde sponsorlarla ilerlemişti.

Savunma da bonservis beklentisi

Galatasaray, Davinson Sanchez'e gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye alacak. Yıldız savunma oyuncusuyla Napoli ilgilenirken Nelsson’la da Sevilla ciddi şekilde ilgileniyor. İki isme başka takımlardan da teklifler sürüyor. Galatasaray iki ismin gitmesi durumunda ise savunmaya yıldız oyuncuyu getirecek.

Varane gündeme geldi

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Cim Bom’un B planı ise hazır: Raphael Varane. Manchester United ile kontratı sona eren 31 yaşındaki Fransız stoper için özellikle teknik direktör Okan Buruk çok istekli. Galatasaray’ın hocasının Varane’ı çok beğendiği ve şartların oluşması halinde kadroda görmeyi hedeflediği öğrenildi.

10 yıllık Real Madrid kariyerinin ardından 2021 yazında 40 milyon Euro bedelle Manchester United’a transfer olan Varane, bu sezon 32 maçta forma giydi. 

Casemiro gündemde

Varane gibi Okan Buruk’un çok beğendiği diğer oyuncu da Manchester United’tan... Casemiro’nun takıma katılması halinde seviye atlatacağını düşünen Buruk’a, Başkan Dursun Özbek’in şampiyonluk hediyesi olarak bu sürprizi yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Manchester’da mutlu olmayan ve geçtiğimiz haftalarda verdiği röportajda “Şampiyonluk için oynamak istiyorum” diyen Brezilyalı yıldızın, İngiliz ekibiyle 2026’ya kadar kontratı bulunuyor. Ancak hem Brezilyalı basını hem de İngiliz medyası, Casemiro’nun ayrılık ihtimalini yüksek gösteriyor.

Senin için hazırladığımız haberler