Galatasaray 8 numarasını Fransa'da buldu: Branco van den Boomen...

Cüneyt Muharremoğlu
15.12.2022 - 08:36 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 13:41

Transfer haberi... Galatasaray sezon sonunda sözleşmesi bitecek Toulouse'un 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Branco van den Boomen ile görüşme yapacak.

Galatasaray 8 numarasını Fransa'da buldu: Branco van den Boomen...

AJANSSPOR HABER

Sezona Mauro Icardi, Driers Mertens, Juan Mata, Lucas Torreira gibi Avrupa'nın tanınmış futbolcularını transfer ederek giren Galatasaray bir yandan ocak transfer dönemine hazırlarıyor bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor.

Lucas Torreira sezon sonuda gidiyor

Alacakları yüzünden menajerinin ihtar çektiği Uruguaylı Lucas Torreira, sezon sonunda aynılacağının sinyalini verdi. Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, "Birkaç takımla konuştum, Galatasaray'da bir yıl geçirip ardından Serie A'ya dönmek istiyor" açıklamasını yaptı.

Torreira'nın yerine Branco van den Boomen

Sarı kırmızılılar, şimdiden Lucas Torreira'nın yerini dolduracak isimleri takip etmeye başladı. Fanatik'in haberine göre bu isimlerden biri Fransa Ligue 2 ekiplerinden Toulouse forması giyen Branco van den Boomen.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'a Gineli golcü
Habere Git

Branco van den Boomen geçer not aldı

Galatasaray scoutları oyuncuyu canlı olarak pek çok kere takip etti. Scoutların yanı sıra teknik kadronun da 27 yaşındaki futbolcuyu değerlendirdiği ve transfer için olumlu not verdiği öğrenildi.

Branco van den Boomen  ile transfer görüşmesi yapılacak

Sezon sonu sözleşmesi bitecek Branco van den Boomen için yarın oynanacak Galatasaray- Toulouse maçı öncesi bir görüşme yapılması planlanıyor. 

Commoli'nin ilk transferlerden

Toulouse Başkanı Daniel Commoli, Türk futboluna yabancı olmayan bir isim. Ali Koç'un ilk döneminde Fenerbahçe Sportif direktörlüğü görevini yapan Commoli, 2020'de Toulouse Başkanı oldu. Branco van den Boomen, Commoli'nin ilk yaptığı transferlerden biri.

İlgini Çekebilir
Erden Timur'dan transfer sözleri: "Birçok oyuncumuza teklif var"
Habere Git

Branco van den Boomen kimdir?

21 Temmuz 1995 doğumlu Branco van den Boomen altyapı eğitimini Ajax'ta aldı. FC Eindhoven, Heerenveen, Willem II, De Graafschap formaları giyen 1 metrte 88 santim boyundaki 27 yaşındaki Hollandalı, 2020'de Toulouse'a transfer oldu.

Branco van den Boomen'in Toulouse performansı

Toulouse formasıyla gösterdiği performansla takımın kaptanlarından olan  van den Boomen toplam 96 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 18 kez topu ağlara gönderdi, 36 asist yaptı. Futbolcunun bu sezon 15 maçta forma giydi. 1 gol, 4 asistle oynuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler