Galatasaray'da 6 Futbolcu Takımdan Ayrıldı!

Akın Ungan
08.09.2022 - 22:55 | Son Güncellenme: 08.09.2022 - 23:16

Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Luyindama, Oğulcan Çağlayan, Atalay Babacan kiralandı. Ömer Bayram'ın sözleşmesi feshedildi. İşte detaylar.

Galatasaray'da 6 Futbolcu Takımdan Ayrıldı!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Galatasaray, yaptığı transferlerle dikkat çekti. Geçtiğimiz gün uçakları peş peşe kaldıran Sarı-Kırmızılı ekip, bugün ise takımdan ayrılan oyuncuları açıkladı.

Talyan ve Emre başkente gitti

Galatasaray, Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ın bu sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü'ne kiralık olarak transfer olduğunu duyurdu.

Kulüp açıkladı

Kulüp, Emre Kılınç için "Profesyonel futbolcumuz Emre Kılınç’ın 2022-2023 sezonu için bedelsiz geçici transferi konusunda MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun ücretlerinin tamamı MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir" ifadelerini kullandı.

Taylan Antalyalı için ise "Profesyonel futbolcumuz Taylan Antalyalı’nın 2022-2023 sezonu için bedelsiz geçici transferi konusunda MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile anlaşılmıştır. Buna göre futbolcunun ücretlerinin tamamı MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir." açıklaması yapıldı.

Ömer Bayram'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Galatasaray ayrıca Ömer Bayram'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini şu ifadeler ile açıkladı: "Profesyonel futbolcumuz Ömer Bayram ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Yapılan anlaşma gereği futbolcuya fesih bedeli ödenmeyecektir."

İlgini Çekebilir
Maç gibi transfer önce Fenerbahçe sonra Beşiktaş
Habere Git

Luyindama Antalya'da

Galatasaray, Luyindama'nın Antalyaspor'a kiralandığını duyurdu. Kulüp, "Profesyonel futbolcumuz Christian Luyindama Nekadio’nun 2022-2023 sezonu için bedelsiz geçici transferi konusunda Antalyaspor A.Ş. ile anlaşılmıştır. Futbolcunun net 1.050.000 EUR’luk 2022-2023 sezonu ücretinin net 500.000 EUR’luk kısmı şirketimiz tarafından karşılanacaktır." dedi.

Oğulcan Çağlayan Giresunspor'a kiralandı

Sarı-Kırmızılılar, Oğulcan Çağlayan için şu açıklamayı yaptı: "Profesyonel futbolcumuz Oğulcan Çağlayan’ın 2022-2023 sezonu için bedelsiz geçici transferi konusunda Giresun Spor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun ücretlerinin tamamı Giresun Spor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir."

 

Ayrıca Cimbom, Atalay Babacan'ın Sarıyer'e kiralandığını duyurdu. Kulüpten, "Profesyonel futbolcumuz Atalay Babacan'ın, 2022-2023 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Sarıyer Spor Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır." denildi.

Senin için hazırladığımız haberler