Galatasaray, Acun Ilıcalı'nın kapısını çaldı! Takas iddiası

Cüneyt Muharremoğlu
19.11.2022 - 15:57 | Son Güncellenme: 19.11.2022 - 16:01

Transfer haberi... Galatasaray'ın Hull City'den Doğukan Sinik'i kadrosuna katmak istediği, Acun Ilıcalı'nın ise Yunus Akgün'ü talep ettiği iddia ediliyor.

Galatasaray, Acun Ilıcalı'nın kapısını çaldı! Takas iddiası

AJANSSPOR HABER

Sezon başında Muaro Icardi, Juan Mata, Dreyers Mertens, Lucas Torreira gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Galatasaray, Hull City'de istediği şansı bulamayan Doğukan Sinik'in peşine düştü. 

Antalyaspor'dan 4 milyon Euro'ya geldi

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin Antalyaspor'dan 4 milyon Euro karşılığı transfer ettiği Doğukan Sinik önce sakatlığı, sonra formsuzluğu nedeniyle istediği şansı bulamadı. 23 yaşındaki futbolcu, 21 haftalık periyotta ilk 11'de sadece iki kez başlarken 10 maçta şans buldu. 1 asist yapabildi.

Erden Timur, Acun Ilıcalı'nın kapısını çaldı

Türkiye A Milli Takımı'nda da forma giyen futbolcu için Galatasaray'ın devreye girdiği öğrenildi. İddiaya göre Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Acun Ilıcalı ile görüşerek oyuncuyu istedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da sözleşme uzatma krizi! Leo Dubois detayı
Habere Git

Acun Ilıcalı'nın talebi Yunus Akgün

Acun Ilıcalı'nın konuya olumlu yaklaştığı öğrenilirken Doğukan Sinik için Yunus Akgün ve bir miktar para istediği iddia ediliyor. 

Galatasaray teklifi değerlendirecek

Galatasaray tarafının talebi teknik direktör Okan Buruk ile konuştuktan sonra kararını bildiriceği öğrenildi. Galatasaray'ın en az kazanan futbolcularından olan Yunus Akgün ilk 11'deki yerini kaybetmiş durumda

Senin için hazırladığımız haberler