Galatasaray - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanlada?

Ali Bozkurt
08.12.2023 - 13:35 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 13:40

Trendyol Süper Lig 15. hafta maçında Galatasaray kendi sahasında Adana Demirspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın kanalı merak konusu olurken canlı yayın bilgisi ve saati gibi detaylar haberde.

 Galatasaray - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanlada?

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 15. hafta maçında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. İşte maça dair detaylar...

Galatasaray - Adana Demirspor maçı ne zaman? 

Galatasaray - Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşma 8 Aralık Cuma (bugün) olacak. 

Galatasaray - Adana Demirspor maçı saat kaçta? 

Galatasaray - Adana Demirspor arasında oynanacak olan Süper Lig maçı bugün 20.00'de oynanacak. 

Galatasaray - Adana Demirspor maçı hangi kanalda? 

Galatasaray - Adana Demirspor arasında oynanacak olan zorlu maç  beIN SPORTS 1'den yayınlanacak.

Galatasaray'da Adana Demirspor maçı öncesi tek eksik 

Galatasaray'ın Rams Park'ta konuk edeceği Adana Demirspor maçı öncesinde tek eksik bulunuyor. Sarı-Kırmızılı ekipte tek eksik oyuncu Alanyaspor maçında sakatlanan Davinson Sanchez'in Adana Demirspor maçta forma giymesi beklenmiyor. 

Galatasaray'da üç futbolcu ceza sınırında

Galatasaray'da üç isim ceza sınırında bulunuyor. Fernando Muslera, Sacho Boey ve Sergio Oliveira, Adana Demirspor karşısında  kart görmeleri durumunda Sivasspor maçında cezalı duruma düşerek forma giyemeyecekler. 

Galatasaray sahasında 23 maçtır yenilmiyor 

Galatasaray son olarak Giresunspor'a kaybettikten sonra, sahasında oynadığı 23 karşılaşmayı kaybetmedi. Sarı-Kırmızılı ekip bu süreçte 21 maçta üç puanla ayrılırken, 2 karşılaşmada ise berabere kaldı.  

Adana Demirspor'un deplasman galibiyeti bulunmuyor 

Adana Demirspor bu sezon Süper Lig'de deplasman galibiyeti bulunmuyor. Mavi Şimşekler oynadığı 6 deplasman maçında 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 

beIN Sports nasıl açılır?

Cep ya da tabletten beIN Connect uygulamasıyla , web'den ise beinconnect.com.tr üzerinden Süper Lig paketleriniz kapsamındaki maçları canlı olarak izleyebilirsiniz. Maçlar beIN Connect üzerinden canlı izlenirken TV yayını kapanır. Aynı anda tek bir cihazdan yayın alınabilir.

www.beinconnect.com.tr adresinden giriş yap butonuna tıklayarak Digiturk üyelik numaranız veya cep telefonu numaranızla şifrenizi tuşlayıp giriş yapabilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler