Galatasaray, ayrılığı KAP'a bildirdi!

09.09.2020 - 15:21 | Son Güncellenme: 09.09.2020 - 15:26

Galatasaray son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Galatasaray, Adem Büyük ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaray, ayrılığı KAP'a bildirdi!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Yeni Malatyaspor'a imza atması an meselesi olan Adem Büyük ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdığını resmen açıkladı. 

KAP'a bildirildi

Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Adem Büyük ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu Şirketimize 2.010.508 TL tutarındaki bedeli, karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir" ifadelerine yer verildi.

Yeni Malatyaspor'a imza atıyor...

Öte yandan oyuncunun Yeni Malatyaspor'a transfer olması bekleniyor. Konuyla ilgili Ajansspor'a bir açıklama yapan Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek, "Adem Büyük'le prensip anlaşmasına vardık. Galatasaray'dan ayrılabilirse transferi gerçekleşecek. Şu an imzalar atılmadı" şeklinde konuştu. 

 

Galatasaray kariyeri

Sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden 33 yaşındaki oyuncu; çıktığı 34 maçta 11 gol ve 1 asist kaydetti.

 

Yeni Malatyaspor performansı

Daha önce Doğu Anadolu ekibinin de formasını giyen Adem Büyük, 60 maça çıkmış ve 10 gol 7 asist ile oynamıştı.

Adem Büyük'ten Galatasaray'a veda

Tecrübeli oyuncu sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Sevgili Galatasaray Ailesi,

Geçtiğimiz yıl beni aranıza kabul ettiğinizde bana layık göreceğiniz sevginin bu denli büyük ve eşsiz olacağını tahmin edemezdim, Galatasaray’daki ilk anımdan itibaren beni sahiplendiniz ve hep özel hissettirdiniz.

Ben de bu sevgiye karşılık verebilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya ve üzerimde taşıdığım armanın değerini bilerek hareket etmeye çalıştım. Bugün yeni bir yolculuğa daha başlıyorum ancak sevginizi kalbimde hep taşıyacağım.

Galatasaray’daki kariyerim boyunca bana güvenip yanımda olan başta hocam Sayın Fatih Terim olmak üzere, teknik heyetimize, takım arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarımıza, Florya Metin Oktay Tesisleri çalışanlarına ve Galatasaray’ın büyük taraftarına çok teşekkür ederim.Hakkım varsa helal olsun siz de hakkınızı helal edin.

Hoşça kalın.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler