Galatasaray, Andre Silva transferini bitirebilecek mi? İtalyan gazeteci açıkladı...

02.08.2018 - 18:58 | Son Güncellenme: 02.08.2018 - 15:58

Galatasaray Milan'ın golcü oyuncusu Andre Silva'yı transfer etmek istiyor. Bu transfer için sarı-kırmızılı takımın rakipleri hangi takımlar? Galatasaray Andre Silva transferini bitirebilir mi? İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio transferin detaylarını açıkladı

Galatasaray Andre Silva'yı transfer edecek mi? İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio transfer hakkında detayları Radyospor'da aktardı. Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan deneyimli gazeteci şunları ifade etti

'Galatasaray en iyi seçenek ama Sevilla da yakın'

"Söylediğimiz gibi Higuain transferi gerçekleşti. Milan artık Andre Silva'nın durumuna konsantre oldu. Galatasaray'ın rakipleri arttı Sevilla, Lazio ve Wolverhampton. Bana göre Galatasaray en iyi seçenek ama Sevilla da yakın. Bu adaylar arasında Sevilla ve Galatasaray'ın şansı daha yüksek"

'Mandzukic'in Beşiktaş'a transferi bana göre gerçekleşmez..'

"Jorge Mendes ve Andre Silva için La Liga'da oynamak büyük bir avantaj olabilir. Galatasaray daha önce Andre Silva ile ilgilendi. Bu konunda Galatasaray'ın transferi bitirme arasında daha önde olduğunu söylemek lazım.
Mandzukic'in Beşiktaş'a transferi bana göre gerçekleşmez. Allegri'nin en çok önem verdiği oyunculardan biri ve Higuain'in transferinden sonra kalacaktır. Zaten B. Dortmund bir teklfi verdi ama Juventus bunu kabul etmedi"

Senin için hazırladığımız haberler