SON DAKİKA! Galatasaray Angelino Transferinde Mutlu Sona Ulaştı

Burak Alaca
11.07.2023 - 17:52 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 18:18

SON DAKİKA! Galatasaray, Red Bull Leipzig forması giyen İspanyol sol bek Angelino'nun transferi için kulübü ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Galatasaray Angelino Transferinde Mutlu Sona Ulaştı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna katılım hakkı kazanan Galatasaray önemli bir transferde mutlu sona ulaştı.

Galatasaray, Angelino transferini bitirdi

Gaaltasaray, Bundesliga ekibi Red Bull Leipzig'in 26 yaşındaki İspanyol sol beki Angelino'yu kiralamak için kulübü ile 2 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı.

İşte Angelino'nun satın alma opsiyonu...

Galatasaray ve Red Bull Leipzig'in Angelino için yaptığı kiralık anlaşması çercevesinde oyuncu için 6 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonu belirlendi. İspanyol yıldızın opsiyonu sözleşmede belirtilen maç sayısına ulaştığında zorunlu hale gelecek.

İlgini Çekebilir
İngilizler Angelino'yu duyurdu! İşte Cimbom'un teklifi...
Habere Git

Buundesliga'da 10 asist yaptı

Geçtiğimiz sezon bir diğer Bundesliga ekibi Hoffenheim'ın formasını kiralık olarak terleten sol bek oyuncusu 33 lig maçında forma giyerken yaptığı 10 asist ile büyük beğeni topladı.

Manchester City'den transfer oldu

Red Bull Leipzig, İspanyol oyuncuyu 2021'de İngiliz devi Manchester City'den 18 milyon Euro karşılığında transfr emtişti. Angelino'nun piyasa değeri Manchester City'de oynadığı dönem 35 milyon Euro'ya kadar yükselmişti.

Erden Timur sinyali vermişti

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur geçtiğimiz günlerde Angelino transferi hakkında “Angelino ile bir noktaya geldik. Kulübüyle görüşmelerimiz sürüyor. Angelino pozisyonunun Avrupa’daki en önemli oyuncularından birisi. Böyle olması transferi zorlaştırıyor, kulübüyle anlaşmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Icardi kampa yetişecek mi? Okan Buruk açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler