Galatasaray- Antalyaspor Maçı Öncesi Haji Wright Transferi Pazarlığı!

Ali Bozkurt
21.01.2023 - 09:16 | Son Güncellenme: 21.01.2023 - 09:36

Süper Lig'de oynanacak olan Galatasaray- Antalyaspor maçı öncesinde yöneticileri Nef Arena'da Haji Wright transferi için pazarlık yapacak. Detaylar...

Galatasaray- Antalyaspor Maçı Öncesi Haji Wright Transferi Pazarlığı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de oynanacak olan Galatasaray ile Antalyaspor maçı öncesinde transfer görüşmeleri yapılacak. Sarı-Kırmızılı ekibin yöneticileri Kırmızı-Beyazlı takım yöneticileriyle Nef Arena'da karşılaşma öncesi transfer pazarlığı yapacaklar. Detaylar...

Maç önesinde görüşme olacak

Fanatik'in haberine göre Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe'nin de transfer lsitesinde yer alan 24 yaşındaki ABD'li golcü için bugünkü Antalyaspor karşılaşması öncesinde görüşme yapacak. İki kulüp yöneticilerinin, Nef Stadyumu'nda bir araya gelerek bonservis pazarlığı yapacağı öğrenildi. 

İstanbul'a getirilmedi

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan ABD'li golcü oyuncu Haji Wright, bugün oynanacak olan Galatasaray deplasmanına getirilmedi. Golcü oyuncu sakatlığından dolayı karşılaşmada görev alamayacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, kritik virajda! İşte Buruk'un 11'i...
Habere Git

Sadece Türkiye'den tekif yok

Antalyaspor'un golcü oyuncusuna Süper Lig'den transfer teklifinin yanı sıra Avrupa'dan da teklif geldi. Kırmızı Beyazlı kulübün 10 milyon Euro gibi bir beklentisi bulunuyor. Galatasaray Yönetimi, bu rakamı olabildiğince aşağı çekmeye çalışıyor. Teklifte başarı bonusları ve sonraki satıştan yüksek pay gibi maddeler yer alacağı ifade edildi.

Şubat ayında bitmesi isteniyor

Süper Lig'den Haji Wright'la ilgilenen Sarı-Kırmızılı kulübün gündeminde Premier Lig'den Fofana, Mateta gibi yıldızlar da yer alıyor. Yönetim diğer taraftan Icardi'nin de bonservisini almak üzere girişimlerde bulunuyor. Özellikle bu haftadan itibaren transfer temaslarının daha da sıklaştırılması bekleniyor.

29 gole katkı sağladı

Yaklaşık 1.5 sezondur Antalyaspor forması giyen Haji Wright, 51 maçta Kırmızı-Beyazlı formayı giydi. 26 kez gol sevinci yaşayan ABD’li futbolcu, 3 kez de arkadaşlarına asist yaptı.

İlgini Çekebilir
İtalyanlardan G.Saray'a kötü haber!
Habere Git

Brentford kancası

İtalya’ya gitmeye hazırlanan Haji Wright için İngiltere’den de dikkat çekecek bir iddia ortaya atıldı. Premier Lig’de Crystal Palace’ın gündeme aldığı Haji Wright’ı Brentford’un da listeye yazdığı iddia edildi.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler