Galatasaray, Youssouf Fofana’yı hedefine aldı!

02.06.2024 - 10:28 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 10:49

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray orta saha takviyesi için Fransa Ligi'nde Monaco forması giyen Youssouf Fofana’yı hedefine aldı.

Galatasaray, Youssouf Fofana’yı hedefine aldı!

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da yeni sezon için Teknik Direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda, orta saha ve sağ bek transferi için düğmeye basıldı. İlk olarak bu bölgelere öncelik verecek olan sarı-kırmızılıların, bu iki bölge için yapacağı hamleleri en kısa sürede sonuçlandırmak istediği öğrenildi.

Hedefteki isim Youssouf Fofana

Milliyet'te yer alan habere göre; orta saha için hedefteki ismin, Monaco’da forma giyen Youssouf Fofana olduğu belirtildi. 

15 milyon Euro gözden çıkarıldı

25 yaşındaki Fransız oyuncunun transferini Teknik Direktör Okan Buruk’un çok istediği bildirildi. Piyasa değeri 28 milyon Euro olan, ama sözleşmesinin son senesi olması hem de kulübüyle yaşadığı problem nedeniyle gözden çıkarılan Fransız milli oyuncu için 15 milyon Euro'nun gözden çıkarıldığı öğrenildi.

Arsenal’in gündeminde

Fofana’nın İngiliz devi Arsenal’in de gündeminde olması, Galatasaray’ın önündeki en büyük engel olarak gösteriliyor. 

2023-2024 sezonu performansı

Yıldız futbolcunu, geride bıraktığımız sezon ligde 32 maçta forma giyerken 4 gol, 4 asistlik bir performansa imza attı.

Monaco’nun üç sezon önce Strasbourg’dan 15 milyon Euro'ya transferi olan Fofana’nın, özellikle Cim-Bom’un orta sahasına büyük katkı sağlayabilecek bir isim olduğu dile getirildi.

Senin için hazırladığımız haberler