Galatasaray aradığı sağ beki buldu! Anlaşma tamam...

İsa Kethüda
04.07.2024 - 09:21 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 09:29

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray aradığı sağ beki Fransa'da buldum. İşte sarı-kırmızılı takımın anlaşmaya vardığı yıldız futbolcu.

Galatasaray aradığı sağ beki buldu! Anlaşma tamam...

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Michy Batshuayi ve Dries Mertens ile sözleşme imzalayan son şampiyon Galatasaray, sağ bek transferinde de sona geldi.

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray sağ bek transferi için geri sayıma geçti. Sarı-Kırmızılılar başta Wan Bissaka ve Lorenz Assignon olmak üzere Okan Buruk’un istediği birçok oyuncuyla temas halinde. 

Galatasaray, Guela Doue ile el sıkıştı

Ancak Aslan’ın gündeminde şu sıralardaki 1 numaralı isim Guela Doue’den başkası değil. Tıpkı Sacha Boey gibi Rennes forması giyen ve 1 yıllık kontratı kalan 21 yaşındaki oyuncuyla Galatasaray Yönetimi’nin el sıkıştığı, bonservis pazarlığının da pozitif şekilde ilerlediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Zaniolo resmen Atalanta'da! İşte G.Saray'a ödenecek ücret
Habere Git

Hedef Avusturya kampına yetiştirmek

Galatasaray’ın planı, 9 Temmuz’da başlayacak olan Avusturya kampına kadar hem sağ bek hem de orta saha transferini bitirmek. SarıKırmızılılar için önümüzdeki hafta oldukça kritik bir öneme sahip.

2023-2024 sezonu performansı

Fransız ekibi Rennes ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Guela Doue, 2023-2024 sezonunda forma giydiği 35 maçta 4 asist kaydetti.

7 milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan 21 yaşındaki sağ bek oyuncu, Fildişi Sahili Milli Takım formasını da giyiyor.

İlgini Çekebilir
Rus ekibi Kerem Aktürkoğlu için kesenin ağzını açtı! 50 milyon...
Habere Git

Milli Takım ile 2 maçta görev alan başarılı futbolcu 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler