Galatasaray, Leo Dubois'i Başakşehir'e kiraladı

15.09.2023 - 23:09 | Son Güncellenme: 15.09.2023 - 23:36

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray yeni bir ayrılığı duyurdu. Sarı-Kırmızılı ekip Leo Dubois'in İstanbul Başakşehir'e kiralandığını açıkladı.

Galatasaray, Leo Dubois'i Başakşehir'e kiraladı

Yaz transfer döneminin son gününde Galatasaray'dan ayrılık haberi geldi. Aslan, 29 yaşındaki savunma oyuncusu Leo Dubois'in kiralık olarak İstanbul Başakşehir'e transfer olduğunu duyurdu. 

Dubois resmen Başakşehir'de

Galatasaray'ın savunma oyunucusu Leo Dubois ile yollar geçici bir transfer ile ayrıldı. Sarı-Kırmızılı ekip Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Fransız futbolcunun bu sezon için İstanbul Başakşehir'e kiralandığını "Profesyonel futbolcumuz Léo Michel Joseph Claude Dubois’nın 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır." sözleri ile açıkladı. 

Galatasaray, Fransız oyuncu için 2,5 milyon ödedi

Leo Dubois geçtiğimiz yıl Ligue 1 ekibi Olimpik Lyon'dan Galatasaray'a transfer oldu. Aslan, sözleşmesi 2025'e kadar devam eden oyuncu için Fransız ekibe 2,5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. 

Dubois'in Galatasaray performansı

Savunma oyuncusu Leo Dubois, Galatasaray'daki kariyeri boyunca Sarı-Kırmızılı ekip için 28 resmi maça çıktı. Sahada olduğu dakikalarda 1 kez fileleri havalandırmayı başaran Fransız futbolcu 3 golün de asistini yapan isim oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler