Galatasaray, Köhn ayrılığını duyurdu! İşte transfer bedeli

30.08.2024 - 17:33 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 18:15

Galatasaray, genç sol bek Derrick Köhn'ün Werder Bremen'e kiralandığını duyurdu. Sarı-Kırmızılılar, Köhn'ün satın alma opsiyonu bedelini de açıkladı.

Galatasaray, Köhn ayrılığını duyurdu! İşte transfer bedeli

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray iç transferde hareketli saatler yaşıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp bugün yaptığı açıklama ile bir futbolcu ile ayrılığı duyurdu.

Köhn, Werder Bremen’de!

Galatasaray, Derrick Köhn'ün Bundesliga temsilcisi Werder Bremen'e gittiğini resmen açıkladı. Köhn, satın alma opsiyonu ile Alman kulübe kiralandı.

İşte transfer bedeli

Galatasaray'ın yayınladığı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Derrick Köhn’ün 2024-2025 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda SV Werder Bremen GmbH&Co. KGaA ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre, satın alma opsiyonunun kullanılması durumunda SV Werder Bremen GmbH&Co. KGaA, kulübümüze kesin transfer bedeli olarak 5.125.000 euro ödeyecektir.

İlaveten anlaşmada geçici transfer dönemi için 400.000 euro tutarında şarta bağlı bonus yer almaktadır" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Gabriel Sara şoku! Adana Demirspor maçında yok...
Habere Git

Köhn'ün Galatasaray performansı

Geçen sezonun devre arasında Hannover'dan 3.35 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Derrick Köhn, Galatasaray formasıyla toplam 19 maça çıktı. 1 kez rakip fileleri havalandıran 25 yaşındaki Alman sol bek, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Köhn, Galatasaray'da 1 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler