Galatasaray Daikin, Balkan Kupası’ndaki ilk maçında ilk zaferini aldı

Aleyna Gürgen
19.09.2023 - 23:22 | Son Güncellenme: 19.09.2023 - 23:24

Temsilcimiz Galatasaray Daikin, Balkan Kupası’ndaki ilk maçında SK Skenderbeu’yu 3-0 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

Galatasaray Daikin, Balkan Kupası’ndaki ilk maçında ilk zaferini aldı

Balkan Kupası heyecanı hız kesmeden devam ederken temsilcimiz Galatasaray kupadaki ilk maçında Arnavutluk ekibi SK Skenderbeu’yu 3-0 yendi ve ilk zaferini elde etti.

İlk maç ilk galibiyet

Kosova ev sahipliğinde düzenlenen Balkan Kupası’nda ilk maçına çıkan Galatasaray Daikin, SK Skenderbeu ile karşılaştı. Turnuvadaki ilk maçında rakibine set şansı tanımayan temsilcimiz karşılaşmayı 3-0 kazandı. 

İki sette 16’şar sayı fark

Galatasaray Daikin’in Arnavutluklu rakibini mağlup ettiği maçta set skorları dikkat çekti. 3-0 Sarı-Kırmızılı ekibin üstünlüğü ile biten karşılaşmanın ikinci ve üçüncü setlerinde Galatasaray rakibine tam 16 sayı fark attı. İşte Galatasaray Daikin – SK Skenderbeu maçının setleri: 

25-16

25-9

25-9

Cuttino’dan 16 sayı

Danielle Cuttino 16, Logan Eggleston ise 14 sayı ile Sarı-Kırmızılı ekibin SK Skenderbeu karşısındaki en skorer oyuncuları oldu. 

Galatasaray Daikin’in ikinci maçı ne zaman?

Temsilcimiz Galatasaray Daikin, Balkan Kupası’ndaki ikinci maçına 20 Eylül Çarşamba günü saat 18.30’da Yunanistan’ın AO Markopoulous takımı karşısında çıkacak. 

Senin için hazırladığımız haberler