Galatasaray, Barcelona yönetimini Galatasaray Adası'nda ağırladı

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

Galatasaray Kulübü, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında bu akşam Barcelona ile oynayacakları karşılaşma öncesinde Katalan kulübünün yönetimini Galatasaray Adası'nda ağırladı.

Galatasaray, Barcelona yönetimini Galatasaray Adası'nda ağırladı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 2 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş

Galatasaray Kulübü, bugün oynanacak Barcelona macı öncesi İspanyol ekibinin yöneticilerini Galatasaray Adası’nda düzenlenen dostluk yemeğinde konuk etti.

Organizasyona Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Can Natan, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Burak Kutluğ, Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Bingöl Yurtsever katıldı.

Barcelona heyetinde ise İspanyol ekibin başkanı Joan Laporta, Başkan Yardımcısı Joan Soler, Yönetim Kurulu Üyeleri Xavier Puig ve Carme Hortalà, Joan Laporta’nın Özel Kalem Müdürü Manana Giorgadze, Spor Komisyonu Üyeleri Enric Masip ve Alejandro Echevarría katıldı. Ayrıca yemek organizasyonunda UEFA delegesi Danijell Jost da bulundu.

Günün anısına hediye takdimi yapıldı

Etkinlikte günün anısına iki takım arasında hediye takdimi de yapıldı. İki kulüp UEFA delegesine ise forma hediye ederken Galatasaray Adası da gezildi.

Laporta: "Galatasaray bir adaya sahip de tek kulüp. Bu çok özel"

Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta organizasyonda şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'u, bu şehri seviyorum. Burada Galatasaray'ın başkanı ve Türkiye'deki bu tarihi kulüple birlikte olmak benim için harika bir onur. Bir adaya sahip de tek kulüp. Bu çok özel. İki takım arasında çok güzel bir maç olacak. Futbol tarihinde yer alan, destekçileri olan iki kulüp. Çok güçlü bir takım Galatasaray. Şampiyonlar Ligi'nin en iyi maçlarından olacak. Dünyanın en iyi futbol organizasyonundayız. Galatasaray'a karşı oynamak büyük bir onur."

Dursun Özbek - Joan Laporta
Dursun Özbek - Joan Laporta

Özbek: "Uzun süre konuşulacak bir maç olacağını düşünüyorum"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise şunları söyledi:

"Sayın başkana hoş geldin diyorum. İki büyük kulübün çok güzel bir maçı olacak. İnşallah sakatlık olmadan, güzel, dostça bir maç olmasını istiyorum. Uzun süre hem Türkiye'de hem de Avrupa'da konuşulacak bir maç olacağını düşünüyorum."

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...