Galatasaray Başantrenörü Marina Maljkovic: Aynı ciddiyetle gidip...

11.04.2018 - 22:39 | Son Güncellenme: 11.04.2018 - 22:39

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Women final turu ilk maçında İtalyan ekibi REYER Venezia’yı 90-69 mağlup etti. Mücadelenin ardından başantrenör Marina Maljkovic ve oyunculardan Allie Quigley basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Marina Maljkovic'in sözleri şöyleydi:
“Bugün harika bir atmosfer vardı. Şu andan itibaren kafamda olan tek şey 40 dakika daha böyle bir maç oynayacağımız. Soyunma odasında da oyuncularıma bunu söyledim. Maç içinde 3-4 kez bizim için tehlikeli sekans geçti. Ne zaman onlara karşı kibar bir oyun oynasak bunları cezalandırdılar. Bu sekanslar, onların Mersin ve Hatay’ı nasıl elediklerini çok iyi gösteriyor. Bu bizim için çok ciddi bir uyarı. Bugün 17 hücum ribaundu vermişiz. İkinci maçta bunu tekrarlayamayız. İkinci maça da aynı ciddiyetle gidip işi orada bitirmek istiyoruz. Bugün buraya gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kadın basketbol açısından çok önemli bir şey yapmış oldular.”

Karşılaşmayı 37 sayıyla tamamlayan Allie Quigley ise “Dürüst olmak gerekirse taraftarımız bugün inanılmaz bir enerjiyle bizi destekledi. Çok mutluyum. Bugün daha iyisini de yapabilirdik. İkinci maça daha iyi odaklanmalıyız. Çünkü onlar tehlikeli bir takım. Fiziksel olarak hazır olmak zorundayız. İyi bir maç çıkardığımızı söyleyebilirim ama ikinci maçta daha iyi oynamamız gerekiyor. İlk adımı attık, artık devamını getirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler