Galatasaray Haberleri | Metin Öztürk, Nuri Şahin konusuna isyan etti

Orhan Gülek
15.04.2022 - 16:04 | Son Güncellenme: 15.04.2022 - 16:26

Galatasaray Başkan adaylarından Metin Öztürk, Antalyaspor'un Nuri Şahin ile ilgili yaptığı açıklamaya sosyal medya hesabından yanıt verdi. İşte detaylar

Galatasaray Haberleri | Metin Öztürk, Nuri Şahin konusuna isyan etti

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Başkan adaylarından Metin Öztürk, Antalyaspor'un Nuri Şahin ile ilgili yaptığı açıklamaya sosyal medya hesabından yanıt verdi

Metin Öztürk'ün açıklaması şöyle;

 

"Konunun hala sürüyor olması hepimizi üzüyor"

 

Gelecek sezon planlamasında yerli hoca düşündüğümüzü söylediğimizde medya ve taraftarın aklına gelen 4-5 hocadan biri de Antalyaspor'un başarılı hocası Nuri Şahin oldu. Her demecimde net olarak, "Biz kendi başarımız için başka kulüplerin oyuncu ve hocalarının kafasını karıştırmayız. Nuri Şahin hocamız eminim önümüzdeki 4-5 yıl içinde önce Antalyaspor'a ardından da Milli Takımımıza hoca olarak önemli katkılar yapacaktır" dememe rağmen medyada konunun hala sürüyor olması hepimizi üzüyor. Konuyu burada kapatıp Galatasarayımızın ana sorunlarına odaklanmakta fayda var. Başka takımlarla lüzumsuz polemik bize uymaz. Gerek Antalyaspor gerekse başarılı başkanı Sayın Aziz Çetin ve ekibine lig maratonunda başarılar diliyorum. 

Ne olmuştu?

Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılacak başkanlık seçimlerine adaylığı açıklayan ve Teknik direktör gündemi hakkında da açıklamalarda bulunan Metin Öztürk ‘’ Bizim dönemimizde bir hoca değişikliği hoca olacaksa ben bunun kesinlikle Türk hoca olması kaanatindeyim. Sezon bittikten sonra görüşeceğimiz adaylar arasında Nuri Şahin ve Okan Buruk var.’’ ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray'da yeni bir sayfa açmak istiyor
Habere Git

Antalyaspor'dan Metin Öztürk’e Nuri Şahin tepkisi

Öte yandan Antalyaspor Kulübü, Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk’ün sezon sonunda kırmızı-beyazlıların futbol sorumlusu Nuri Şahin ile görüşebileceklerini ifade etmesine tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüp, son günlerde futbol sorumlusu Nuri Şahin ile ilgili medyada yer alan haberler üzerine açıklama yapma gereği doğduğunu belirtti.

"Nuri Şahin ile aramızda 5 yıllık sözleşme mevcuttur"

Türk futboluna örnek olabilecek bir modelle Antalyaspor’da sadece A takımın değil, futbol şubesinin de başına getirilen Nuri Şahin'in Galatasaray'a transfer olacağı ile ilgili haberlerin gerçek dışı olduğunun altı çizildi.

 

"Öncelikle şunun iyi bilinmesini isteriz ki futbol sorumlumuz Nuri Şahin ile aramızda 5 yıllık sözleşme mevcuttur. Vizyonumuz, Sayın Nuri Şahin ile kulübümüzün bugününü değil, geleceğini de inşa etmektir. Bu hedef doğrultusunda adım adım ilerlerken çıkan bu haberler sadece kulübümüze değil, Türk futboluna da zarar vermektedir. Ülkemizin değerli kulüplerinden biri olan Galatasaray'ın başkan namzedi Sayın Metin Öztürk'ün ‘Sezon sonunda Nuri Şahin ile görüşürüz’ ifadeleri, spor etiğinin tamamen dışında bir açıklamadır. Biz Antalyaspor olarak hiçbir değerimizin başka bir kulüp tarafından seçim malzemesi olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler