Galatasaray Başkan Yardımcısı Cibara: Bütçeyi 2.5 misli arttırdık

29.08.2024 - 11:38 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 12:40

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, Galatasaray Daikin'in yeni transferleri için düzenlenen imza töreninde konuştu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Cibara: Bütçeyi 2.5 misli arttırdık

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, Ana Kalandadze, Katarina Lazovic, Britt Bongaerts, Eline Timmerman ve Ceylan Arısan için imza töreni düzenledi. Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara ile Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral’ın katılımıyla gerçekleşen törende Cibara da açıklama yaptı.

Galatasaray Daikin'den bütçe açıklaması

4Bir4Bir tarafından aktarılanlara göre Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara imza töreninde yaptığı açıklamalarda "Bütçeyi 2.5 misli arttırdık. Hedefimiz oynadığımız tüm kulvarlarda zirveyi zorlamak. Oyuncularımız sıkı ve disiplinli bir çalışma sürdürüyor. Koçumuz da dahil olacak ve tam takım gelecek sezon hazırlıklarına başlamış olacağız." dedi.

Galatasaray'ın yeni transferinden açıklama

Galatasaray Daikin'in yeni transferi Katarina Lazovic ise imza töreninde açıklama yapan bir diğer isim oldu. Sırp smaçör açıklamasında "Burada olduğum için mutluyum. Bizi takip eden herkese teşekkür ederim. Geçen sezon gösterdikleri sevgi için. Onlar ve kulübümüz için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Paris 2024'te en iyi performansı sergileyen Sultanlar Ligi oyuncuları belli oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler