Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: "Ben barıştırırım"

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

Galatasaray'da Metin Öztürk ile Abdullah Kavukcu krizi üzerine Başkan Dursun Özbek’in ikiliyi barıştırma girişiminin olumsuz sonuçlandığı ortaya çıktı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: "Ben barıştırırım"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 34 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş

Galatasaray'da Metin Öztürk ile Abdullah Kavukcu arasındaki gerilimin Başkan Dursun Özbek'in barıştırma girişimine rağmen aşılamadığı belirtildi.

"Ben onları barıştırırım"

27 Ekim’deki yönetim toplantısında, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in de bulunduğu, yaşananların ardından odayı terk ederek toplantıyı sonlandırdığı belirtildi. Milliyet'in haberine göre; tartışmanın ardından Başkan Dursun Özbek’in, “29 Ekim’de Metin de Kemerburgaz’a gelsin, olay çözülür. Ben onları orada barıştırırım” dediği belirtildi.

Metin Öztürk ikna edilemedi

Öztürk’ün Kemerburgaz’a gitmediği ayrıca Abdullah Kavukcu’nun da, “O gelirse ben de gelmem” dediği öğrenildi. Metin Öztürk’ün, diğer yöneticilerden gelen “İstifadan vazgeç” çağrılarına da olumlu yanıt vermediği ifade edildi. Öztürk’ün kararının arkasında olduğu ve görevine geri dönmeyi düşünmediği belirtildi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...