Galatasaray basketbol şubesinde son durum!

07.09.2017 - 11:59 | Son Güncellenme: 07.09.2017 - 11:59

Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, Galatasaray Televizyonu’nda yayınlanan “Son Topa Kadar” Programı’na telefonla bağlandı.

 İşte o açıklama:

“Erkek takımımızda oyuncularımızın biraz daha zamana ihtiyacı var. Tabii hazırlık döneminde bazı eksiklerimiz de oluyor. Hardy çocuğunun doğumunda oluşan bazı komplikasyonlar yüzünden aramıza ancak bugün katılabildi. Göksenin’in de yokluğu bize bir parça özellikle iki numara pozisyonunda sıkıntı çıkartıyor. Kamp döneminde bazı sakatlıklar da yaşanabiliyor. Üst üste oynanan maçlardan dolayı bazı adale problemleri meydana gelebiliyor. Bu yüzden dünkü maçımızı da biraz da antrenman maçı havasında üç periyot üzerinden oynadık. Biz, çalışmalarımızdan memnunuz. Her antrenman, her maç üstüne artı olarak gelecek. Yeni sezondan çok umutluyum. Takım kimyasına kavuşmak için biraz daha zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum”

“Emir, geçen sezona göre çok daha farklı. Daha fazla sorumluluk ve süre alıyor. Emir’in Türk basketboluna verdiği katkıyı hepimiz biliyoruz. Çok iyi sinyaller veriyor. Bu, Galatasaray Odeabank adına çok olumlu bir haber. Emir’in dışında Ege’yi de yeni bir transfer olarak görmeliyiz. Onun da sinyallerini aldık. Kumaş olarak kaliteli oyuncularımız var. Uyum süreci her geçen gün daha da artıyor. İyi yoldayız.”

“Kadın takımımız geçen sezon mütevazı bir kadroyla önemli bir iş başardı. O konuda Marina Maljkovic hocamızın da çok büyük katkısı var. Koçun hakkını vermek lazım. Galatasaray ait olduğu yere Euroleague’e döndü. Kadromuzu güçlendirmek adına bütçemizi yukarı çektik. Pırıl pırıl oyuncularımız var, Euroleague’de güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Kadın takımımız 10 gün Belgrad’da kamp yapacak. Kamp sonrası hazırlık maçları ile sezona hazırlanmaya devam edeceğiz."

GS.ORG

Senin için hazırladığımız haberler