Galatasaray - Bayern Münih maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (11'ler)

Orhan Gülek
24.10.2023 - 08:16 | Son Güncellenme: 24.10.2023 - 18:44

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray, A Grubu'ndaki 3. maçında Bayern Münih'i konuk edecek. İşte Galatasaray - Bayern Münih maçı 11'leri ve tüm detayları

Galatasaray - Bayern Münih maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (11'ler)

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Rams Park’ta Bayern Münih’i konuk edecek. Cimbom, tarihi gecede Bayern Münih’i yendiği takdirde liderliğe yükselerek gruptan çıkma yolunda dev bir adım atacak ve Alman ekibini yenen ilk Türk takımı olacak. İşte, Galatasaray Bayern Münih maçının 11’ler ve son gelişmeler...

Beşiktaş zaferinden sonra sıradaki hedef Bayern!

Galatasaray'da gözler Bayern Münih maçına çevrildi. Trendyol Süper Lig'in 9. haftasındaki derbide Beşiktaş'ı yenerek çıkışını sürdüren Galatasaray'da sıradaki hedef Alman devi Bayern Münih olacak. 

Aslan, devler sahnesinde yenilgisiz ilerliyor!

Şampiyonlar Ligi A grubunda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, grupta ilk maçında Kopenhag'la sahasında 2-2 berabere kalırken grubun ikinci maçında Old Trafford'da Manchester United'ı yenerek grupta iddialı konuma gelen temsilcimiz bu akşam grubun ve turnuvanın favori takımları arasında yer alan Bayern Münih karşısında sahaya çıkacak. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan nasıl çıkar?
Habere Git

Bayern Münih, 6 yıldır grupta maç kaybetmedi!

Temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih karşısında alınabilecek beraberlik veya sürpriz bir galibiyet ile gruptan çıkmak adına büyük bir avantaj elde edecek. Cimbom, Bayern Münih’i mağlup etmesi durumunda bir ilke imza atacak. Alman devi Bayern Münih ise son 6 sezonda Şampiyonlar Ligi grup aşamasında sahadan hiç mağlubiyetle ayrılmadı.

Mauro Icardi 11'de

Beşiktaş derbisinde Ghezzal’ın ceza sahası içindeki müdahelesiyle sakatlanan ve stattan sekerek ayrılan Mauro Icardi, Bayern Münih karşısında maça ilk 11'de başlıyor.

11'ler belli oldu

  • Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, Kaan, Torreira, Kerem, Zaha, Tete, Icardi

  • Bayern Münih: Ulreich, Laimer, de Ligt, Kim, Davies, Kimmich, Coman, Müller, Musiala, Sané, Kane

İlgini Çekebilir
Ferhat Göçer'den Icardi paylaşımı! "Doktorluk, amigoluk, ne iş olsa yaparım”
Habere Git

Avrupa'daki 311. sınav

Cim Bom, Avrupa kupalarında bugüne kadar 310 maç oynadı. Aslan 112 defa sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 83 karşılaşmada kazanan taraf çıkmadı. Rakip fileleri 418 kez havalandıran Galatasaray, kalesinde 457 gol gördü.

Son 20 maçta tek yenilgi

Galatasaray, Avrupa kupalarında oynadığı 12’si UEFA Avrupa Ligi, 6’sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri, 2’si de Şampiyonlar Ligi grup maçı olmak üzere toplam 20 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup oldu. Sarı Kırmızılılar, 28 Temmuz 2021’deki Devler Ligi elemesinde Hollanda ekibi PSV’ye İstanbul’da 2-1 kaybettikten sonra oynadığı 20 maçta 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

Okan Buruk: "Kazanma inancımız yüksek"

Okan Buruk: Korkmadan en iyisini yapmamız gerekiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, dün Bayern Münih maçı öncesi katıldığı basın toplantısında umut dolu açıklamalarda bulundu.

Grup için önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarının altını çizen Buruk, “4 puanla çıkıyoruz. Amacımız bu puanı yükseltmek. Kendi saha avantajımızı kullanmak istiyoruz. Taraftarımızın desteği lig ya da Şampiyonlar Ligi fark etmeksizin hiç değişmiyor. İnşallah onlar da yarın görevini en iyi şekilde yapacaktır. Amacımız iyi futbol oynamak. Kazanırsak bizim için muhteşem bir şey. Rakibimizin de ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Uzun zamandır grup aşamasında puan kaybetmediler. Kazanma inancımız yüksek. Korkmadan en iyisini yapmamız gerekiyor. İnşallah bizim için güzel ve unutulmaz bir gece olur” diye konuştu.

Thomas Tuchel: "Rams Park’ta Uyanık, tetikte olacağız"

Thomas Tuchel: Uyanık, tetikte ve 90 dakika boyunca konsantre olmalısınız

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel ise, Galatasaray maçı öncesi katıldığı basın toplantısında, “Rekabet artık o kadar yüksek ki grup aşaması hiç kolay değil. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ettiğim her sezon, grup aşaması çok zor geçti. Uyanık, tetikte ve 90 dakika boyunca konsantre olmalısınız. Galatasaray, Manchester United ve Kopenhag’ın olduğu bir grupta bırakın iki hatayı, tek bir hataya bile izin veremezsiniz. Bu yüzden dirençli ve sağlam olmak için çalışıyoruz. Geriye düştükten sonra maçları çevirdik. Bunun bizi sarsmasına izin vermedik ve bu turnuvada kendimizi geliştiriyoruz.” dedi.

Alman hoca ayrıca grubu lider bitirmek istediklerini, böylece son 16’da bir grup ikincisiyle oynayıp, çeyrek final şanslarını artıracaklarını söyledi.

Bayern Münih'te 5 eksik

Bayern Münih, Galatasaray deplasmanına 5 eksikle geldi. Alman devinde sakatlıkları bulunan stoper Upamecano, kanat oyuncusu Gnabry, orta saha Goretzka, sol bek Guerreiro ve yeni iyileşen ancak riske edilmeyen kaleci Neuer, kadroya alınmadı. Bayern’in İstanbul’daki kamp kadrosunda 18 oyuncu bulunuyor. Upamecano’nun yokluğunda savunma göbeğinde Kim ve De Ligt oynayacak. Elindeki kemikte kırık oluşan Goretzka’nın yerine de Kimmich’in partneri Musiala olacak, Müller önde başlayacak. Gnabry’nin yokluğunda ise kanatlar Coman ve Sane’ye emanet.

Bayern Münih'in Bundesliga karnesi

Bayern Münih, Bundesliga’da bu sezon şu ana kadar mağlup olmadı. Alman ekibi, ligde geride kalan 8 haftada 6 galibiyet, 2 beraberlik sonucunda topladığı 20 puanla 3. sırada bulunuyor. Münih, ligde son olarak deplasmanda Mainz ile karşılaştı ve sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı.

Peki Galatasaray-Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Rams Park'ta oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak Galatasaray-Bayern Münih maçı Exxen'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa'nın yönetecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU PUAN DURUMU

  • Bayern Münih 6 puan
  • Galatasaray 4 puan
  • Kopenhag 1 puan
  • Manchester United 0 puan

İŞTE GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU MAÇ TAKVİMİ

  • 24 Ekim Salı: Galatasaray-Bayern Münih
  • 8 Kasım Çarşamba: Bayern Münih-Galatasaray
  • 29 Kasım Çarşamba: Galatasaray-Manchester United
  • 12 Aralık Salı: Kopenhag-Galatasaray
Senin için hazırladığımız haberler