Galatasaray, Julie Vanloo ile yola devam dedi!

İsa Kethüda
21.07.2024 - 21:32 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 21:34

Transfer haberleri. Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Galatasaray Çağdaş Faktoring, Belçikalı oyuncu Julie Vanloo ile yola devam etme kararı aldı.

Galatasaray, Julie Vanloo ile yola devam dedi!

AJANSSPOR-HABER

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Çağdaş Faktoring, Belçikalı oyuncu Julie Vanloo ile yola devam etme kararı aldığını duyurdu.

Julie Vanloo ile sözleşme imzalandı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "2024/25 sezonu kadrosunu oluşturmaya devam eden Galatasaray Çağdaş Faktoring, takımımızın tecrübeli oyuncularından Belçikalı oyuncu Julie Vanloo ile önümüzdeki sezonda da devam etme kararı aldı.

Galatasaray performansı

Julie Vanloo, geçtiğimiz sezon ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ve EuroCup Women’da sergilediği performans ile takımımıza önemli katkılarda bulunurken, toplamda 43 maçta forma giyme şansı buldu. Bu maçlarda 12.7 sayı, 2.6 ribaunt, 8.6 asist ve %86.2 serbest atış yüzdesi ile oynadı.

Son olarak, Belçika Kadın Basketbol Milli Takımı’nın 2024 Paris Olimpiyatları kadrosuna seçilen başarılı oyuncumuzu kutlar, hem Olimpiyat Oyunları’nda hem de 2024/25 sezonunda Galatasaray formasıyla üstün başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler