Galatasaray, Belhanda için yapılan teklifi reddetti!

08.08.2020 - 17:48 | Son Güncellenme: 08.08.2020 - 18:00

Galatasaray son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen Younes Belhanda'ya İtalya Ligi'nden bir takım daha talip oldu. Peki, bu takım kim? İşte detaylar...

Galatasaray, Belhanda için yapılan teklifi reddetti!

İsa KETHÜDA - DIŞ HABER

Galatasaray'ın kadrosundan çıkarmayı düşündüğü Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda'ya İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Benevento'nun talip olduğu belirtildi.

Benevento'nun teklifi reddedildi

Anteprima24 sitesinde yer alan habere göre; Benevento'nun 30 yaşındaki oyuncu için sarı-kırmızılı takıma 2 milyon Euro gibi bir ücret teklif ettiği, Galatasaray'ın da bu teklifi reddettiği kaydedildi. Ayrıca bir diğer İtalyan ekibi Sampdoria da oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

5 milyon Euro

Bilindiği üzere Aslan, Younes Belhanda için en az 5 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli istiyor.

7 gol 3 asist

Sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden Belhanda; 2019-2020 sezonunda forma giydiği 33 maçta 7 gol ve 3 asist kaydetti.

Belhanda, Galatasaray'dan ne kazanıyor?

Faslı oyuncu, Galatasaray'dan yıllık 3 milyon 350 bin Euro garanti ücret kazanıyor. Ayrıca, sarı-kırmızılı takımın Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5 bin Euro prim ve oyuncunun forma giyeceği maçlarda takımın kazanacağı her 25 puan için ise ekstra 100 bin Euro prim alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler