Galatasaray, Belhanda’nın doğum gününü unutmadı

25.02.2021 - 14:10 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 14:13

Son dakika haberleri… Galatasaray’ın Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda, 31 yaşına bastı. Antrenmanın ardından; teknik ekip ve oyuncular, deneyimli orta sahanın yeni yaşı için bir araya geldi. İşte detaylar…

Galatasaray, Belhanda’nın doğum gününü unutmadı

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, BB Erzurumspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam eden çalışmaların akabinde, doğum günü kutlaması yapıldı. Fatih Terim’in saha içinde en güvendiği oyunculardan biri olan Younes Belhanda, 31 yaşına girdi. Teknik ekip ve sarı kırmızılı futbolcular, tempolu geçen antrenmandan sonra Belhanda’nın yeni yaşı için tebriklerini iletti. 

Ligue 1 şampiyonu Montpellier’de keşfedildi

25 Şubat 1990 tarihinde Fransa’nın Avignon kentinde dünyaya gelen oyuncu, kariyerine ilk olarak; yine aynı ülkenin ekiplerinden Montpellier’de başlamıştı. 2009 yılından, Dinamo Kiev’e transfer olduğu 2013 yılına kadar Fransız ekibinde 4 yıl boyunca üst düzey performans sergileyen Belhanda, o yıl 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Ukrayna ekibinin yolunu tutmuştu.

Faslı yıldız, Montpellier’in şampiyon olduğu yıldaki 12 gol 3 asistlik performansını Dinamo Kiev’de sergileyemeyince, 2016 yılında OGC Nice’e transfer olmuş; burada 36 maça çıkıp 3 gol, 6 asist kaydetmişti.

Cimbom'daki en iyi sezonlarından biri

Galatasaray ile 2 kez lig şampiyonluğu, 1 kez Türkiye Kupası ve 1 kez Süper Kupa zaferi elde eden Faslı oyuncu, bu yıl; kulüpteki en verimli sezonlarından birini geçiriyor. Belhanda, bu sezon; şimdiye kadar olan süreçte 26 kez forma giyip, 8 gol, 3 asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler