Galatasaray, Andrea Belotti transferinde öne geçti

17.08.2022 - 23:12 | Son Güncellenme: 17.08.2022 - 23:22

Galatasaray Transfer Haberleri: Galatasaray'ın transfet etmek istediği Andrea Belotti için yeni hamle geldi. Belotti, Roma'ya ültimatom verdi. İşte detaylar...

Galatasaray,  Andrea Belotti transferinde öne geçti

AJANSSPOR HABER

Haris Seferoviç'ten sonra takıma bir golcü oyuncu daha almak isteyen Galatasaray, bonservisi elinde olan Andrea Belotti'den haber beklemeye devam ediyor. Belotti'nin Roma transferi çıkmaza girince Galatasaray'ın avantajı eline geçirdiği iddia edildi. İşte detaylar...

Kritik saatler

İtalyan gazetesi Torino Granata'nın haberine göre, Belotti'nin transferine ilişkin bugünün kritik olduğunu ve İtalyan golcünün bu hafta içinde kararını vermesi bekleniyor ki Roma'ya da durumu netleştirmesi adına çağrıda bulunduğu aktarılmıştı. 

Fanatik'in aktardığı bilgilere göre: Roma, özellikle Shomurodov'un takımdan ayrılması adına görüşmeleri yoğunlaştırmış durumda. Onun ayrılığı ile Belotti'yi kadrosuna katmak istiyor. Fakat Belotti'nin de Galatasaraylı yetkililer ile bir görüşme gerçekleştireceği ifade ediliyor. 

Belotti, Roma'nın kendisini transfer etmek adına kadrosundaki durumu bir an önce çözmesini isterken Galatasaray ve Nice'in temasları da sürüyordu. Şimdi Galatasaray'ın gerçekleştireceği görüşmenin sonucu merak edilirken Sarı-Kırmızılıların da görüşmedeki sonuca göre anlaşmaya yakın olduğu diğer isimlere yönelebileceği tahmin ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler