Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi prim savaşları!

27.10.2024 - 14:34 | Son Güncellenme: 27.10.2024 - 14:38

Trendyol Süper Lig'de liderlik yarışını sürdüren İstanbul devlerinden Beşiktaş ve Galatasaray, 28 Ekim Pazartesi günü karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılıların ev sahipliği yapacağı mücadele için iki takımın da oyuncularına teklif ettiği 'galibiyet primi' açıklandı. İşte detaylar...

Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi prim savaşları!

Süper Lig'de 9 maç oynayan ve namağlup olarak 25 puan ile liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, yine namağlup bir şekilde 8 maçta 20 puan ile 3. sırada bulunan Beşiktaş'ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Arda Kardeşler'in düdük çalacağı Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi iki takımın yönetimi de olağanüstü hal ilan etti. İki kulüp yöneticileri takımlarını motive etmek için oyuncularına prim verecek.

Galatasaray'dan 1,5 milyon Euro prim

Sabah'ta yer alan habere göre sarı kırmızılı yönetim, Florya'ya giderek moral vereceği takıma tıpkı Kadıköy'deki Fenerbahçe mücadelesinde olduğu gibi galibiyet halinde 1.5 milyon Euro (55.6 milyon TL) ödül vadedecek.

Beşiktaş'ta galibiyet primi 1milyon euro

Derbi öncesi takıma destek ziyaretinde bulunacak olan siyah beyazlı kurmaylar da oyunculara, "Siz maçı kazanın gerisini bize bırakın" mesajını iletti. Beşiktaş cephesinin bu maça özel olarak 1 milyon Euro (37 milyon TL) prim düşündüğü gelen haberler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler