Galatasaray Beto ile anlaştı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Son dakika Galatasaray transfer haberi... Galatasaray'ın Göztepe'den ayrılan 38 yaşındaki kaleci Beto ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. İşte detaylar..

Son 5 Haber

Eyüpspor, eski Hataysporlu Bilal Boutobba'yı transfer etti!

Bayern Münih işi biraz abarttı! Tam 15 gol

Mike Tullberg'den Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklama: "Tur Atlamak Neredeyse İmkansızdı"

Diego Carlos'a öyle bir teklif geldi ki Fenerbahçe 1 saniye düşünmeden reddetti

Real Madrid'den santrfor transferi! 5 yıllık kontrat
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Sakatlığı nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olan Fernando Muslera'nın yerine kaleci arayan Galatasaray'ın aradığı ismi bulduğu iddia edildi.

NTV Spor'un haberine göre; Galatasaray Göztepe'deki sözleşmesi sona eren 38 yaşındaki kaleci Beto ile anlaştı.
Portekizli file bekçisi, cumartesi günü Göztepe'den ayrılmıştı.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 38 yaşındaki Beto, "Kaptanınız olmak bir zevkti ve gururdu.. Her şey için teşekkürler" ifadesini kullanmıştı.

Beto Göztepe formasıyla 3 sezonda 95 maça çıkarken, kalesinde 124 gol gördü. Portekizli file bekçisi, 27 maçta gol yemedi.
Beto ülkesinin takımları Benfica, Braga, Porto ve Sporting'de forma giyerken; La Liga'da Sevilla'da ve Romanya'da Cluj'da da oynadı.
Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.