Galatasaray, bir tek Oğuz Aydın'ı istiyor! Bonservis talebi ortaya çıktı

Cem Ergün
14.06.2024 - 22:35 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 22:50

Gelecek sezon 12'ye düşecek yabancı sınırı sebebiyle kadrosuna Türk futbolcu eklemesi yapmak isteyen Galatasaray'ın, Oğuz Aydın'a teklifi ortaya çıktı.

Galatasaray, bir tek Oğuz Aydın'ı istiyor! Bonservis talebi ortaya çıktı

AJANSSPOR HABER

Hürriyet'in haberine göre; kadrosuna Türk futbolcu transfer etmek isteyen Galatasaray'ın, Süper Lig'de ilgisini çektiği tek ismin Oğuz Aydın olduğu kaydedildi. Sarı-Kırmızılıların, Oğuz Aydın için yaptığı teklif ortaya çıkarken, Alanyaspor'un bonservis beklentisi de ifade edildi. Detaylar...

Galatasaray'ın teklifi

Haber detayında, Galatasaray'ın ilgisini çeken tek Türk futbolcu olarak adlandırılan Oğuz Aydın için, Sarı-Kırmızılıların 2.5 milyon Euro bonservis bedeli verebildiği belirtildi.

Alanyaspor'un bonservis beklentisi

Alanyaspor'un ise 23 yaşındaki futbolcu için 6 milyon Euro'ya yakın bir bonservis ücreti talep ettiği kaydedildi.

"Galatasaray ve Beşiktaş'ın şahsıma bir teklifleri oldu"

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Skorer'e yaptığı açıklamalarda Galatasaray ve Beşiktaş'ın Oğuz Aydın'a olan ilgisinin şu sözlerle doğrulamıştı: "Oğuz'a yurt içi ve yurt dışından teklifler var. Henüz kimseyle anlaşma sağlamadık. Bir görüşme olmadı. Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş'ın şahsıma bir teklifleri oldu fakat kulübe ulaşan resmi bir teklif yok"

Oğuz Aydın'ın performansı

Oğuz Aydın, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla 38 maçta forma giydi. Milli futbolcu bu maçlarda 13 kez ağları havalandırırken, 8 de asist yapmayı başardı.

Transfermarkt verilerine göre 4.30 milyon Euro'luk piyasa değeri bulunan Oğuz Aydın'ın, kulübü Antalyaspor ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler