Galatasaray bir teklifi reddetti ikincisini değerlendiriyor: Marcao yolcu

Orhan Gülek
25.08.2021 - 18:47 | Son Güncellenme: 25.08.2021 - 20:14

Giresunspor maçında Kerem'e saldırıda bulunan ve 8 maç ceza alan Marcao için ilk olarak İtalyan Kulübü Napoli, sonra ise Rus Krasnodar devreye girdi. İşte Marcao’da son durum

Galatasaray bir teklifi reddetti ikincisini değerlendiriyor: Marcao yolcu

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR ÖZEL

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’na attığı yumruk sonrası kadro dışı bırakılan ve 8 maç ceza alan Marcao satış listesine koyuldu. Öncelikle stoper arayışında olan İtalyan Napoli, Galatasaray’ın kapısını çaldı.

Galatasaray, teklifi makul bulmadı

İtalyanlar 1.5 kiralama, 12 milyon satın alma opsiyonuyla toplamda 15 milyon Euro’luk bir teklif sundu. Galatasaray yönetimi, zorunlu satın alma maddesi olmadan bu transfere onay vermedi ayrıca ön ödemedeki düşük ücret sebebiyle bu teklifi makul bulmadı ve Napoli’yi reddetti. Napoli Kulübü temsilcisi yarına kadar İstanbul’da olacak.

Krasnador ile detaylar görüşülüyor

Napoli’den sonra Krasnodar devreye girdi. Rus ekibi Krasnodar ise Galatasaray'a 8 milyon Euro peşin para, bonusular ve sonraki satıştan pay teklifini sundu.

Marcao'nun performansı

2019 yılında Portekiz ekibi Chaves'ten 4 milyon euroya transfer edilen Marcao, 107 maçta forma giyerken 1 gol attı 1 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler