"Galatasaray bizi ilgilendirmiyor"

23.10.2020 - 16:25 | Son Güncellenme: 23.10.2020 - 17:54

Büyükşehir Belediye Erzurumspor yöneticisi Ahmet Dal, Galatasaray maçı öncesi konuştu. Koronavirüs sebebiyle her türlü tedbiri aldıklarını söyleyen Dal, Galatasaray maçına camia olarak iyi bir hazırlık yaptıklarını ifade etti. Erzurumspor'da hangi futbolcular Galatasaray'a karşı yok? Ahmet Dal, takımdan son bilgileri de paylaştı.

"Galatasaray bizi ilgilendirmiyor"

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un basın sözcüsü Ahmet Dal, Galatasaray ile sahalarında oynayacakları maç öncesinde Ajansspor'a özel açıklamalar yaptı. Ahmet Dal, Galatasaray'ın gücünü bildiklerini, rakiplerinin son haftalarda aldıkları olumsuz sonuçlara değil kendi oyunlarına konsantre olduklarını ifade etti. Dal, takımdan da son bilgileri paylaştı ve koronavirüs sebebiyle her türlü tedbiri aldıklarını ifade etti.

"Biz bu süreçten kazançlı çıkmak istiyoruz"

Ahmet Dal maçla ilgili olarak değerlendirmesinde, "Erzurum'da bir akşam maçı ama bu kez mevsim kış değil. İlk 4 hafta tüm maçları gündüz oynadık. İlk akşam maçımız olacak. Sebebi tabii ki Galatasaray'ın bu haftaya kadar oynadığı maçların gece olması ve yapılan maç planlamasıdır. Müsabaka planlamasını yapanların istişaresi doğrultusunda bir maç oynayacağız. Minimum 15 derece sıcaklık olur. Hatay maçımız Covid-19 vakaları nedeniyle ertelenmişti. Uzun süredir maç yapmamış olacağız. Böyle aralardan sonra takımlar dezavantajlı olabiliyor. Biz ise bu süreçten kazançlı çıkmak istiyoruz. Galatasaray, Türk futbolunun ulu çınarı. Önemli bir takım. Avrupa'da ülkemizi başarıyla temsil ettiler. Biz Erzurum şehri olarak maça hazırız. Sadece futbolun konuşulduğu bir maç olsun istiyoruz. Futbolseverlere keyif veren bir karşılaşma olsun" ifadelerini kullandı.

Erzurumspor'da hangi futbolcular Galatasaray maçında yok?

Takımdaki son bilgileri paylaşan Erzurumspor yöneticisi, "Oltan sakatlanmıştı. Ömer de antrenmanda sakatlandı. Kaan'ın da bir sakatlığı var. Forma giyemeyecek oyuncularımız bulunuyor. Ancak; onların yerine oynayacak futbolcularımıza da güvenimiz tam. Mehmet Özdilek ve ekibi de maça iyi bir hazırlık yaptı. Camia olarak bu maça kilitlendik. Galatasaray maçını kazanarak haftayı moralli kapatmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

"Bu işin şakası yok"

Koronavirüsün etkilerini yakından hissettiklerini ifade eden Ahmet Dal, "Yoğun bir maç programımız olacak. Bizi en çok düşündüren şey koronavirüs vakalarıdır. Bu işin artık şakası yok. Biz kulübümüzü izole etmiş durumdayız. Oyuncularımız Covid-19 ile ilgili tüm kurallara riayet ediyor. Biz bu işi en ağır şekilde yaşayanlardan biriyiz. Bu konuda deneyim kazandık. İnşallah hiçbir vaka ile karşılaşmayız. Bir vaka olunca futbolcunuzun dönüşü de 3 maç oluyor. Bu açıdan da problem. Tabii ki bizim için en önemlisi sağlık" diye konuştu.

"Galatasaray'ın aldığı sonuçlar bizim dışımızda"

Erzurumspor yöneticisi, Galatasaray'ın aldığı kötü sonuçlarla ilgilenmediklerini ifade ediyor.

"Galatasaray'ın performansı çok yazılıyor, çiziliyor. Ama bu konu bizim dışımızda kalan bir konu. Biz sadece kendi işimize bakıyoruz" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler