Galatasaray, Can Uzun için Eintracht Frankfurt'a teklif yapacak!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Galatasaray'ın milli futbolcu Can Uzun için Alman kulübü Eintracht Frankfurt'a yapacağı teklif belli oldu.

Son 5 Haber
- Haberin Kaynağı:
- Sabah
AJANSSPOR-HABER
Yabancı sınırı nedeniyle yerli futbolculara yönelen son şampiyon Galatasaray, Eintracht Frankfurt forması giyen Can Uzun için ısrarını sürdürüyor.
Ailesi ile temas kuruldu
Sarı-kırmızılı yönetim, ilk etapta oyuncunun ailesi ile temas kurdu.
Galatasaray yönetimi, Can Uzun transferine Dünya Kupası'ndaki ABD maçından sonra gaza basacak.

Eintracht Frankfurt 40 milyon Euro istiyor
Milli futbolcunun kulübü Eintracht Frankfurt, genç oyuncu için 40 milyon Euro bonservis bedeli talep etti.

Galatasaray'a Faslı 10 numara önerisi! Listede sürpriz isim
Galatasaray'ın önerisi 30 milyon Euro
Galatasaray yönetimi ise Eintracht Frankfurt'u 30 milyon Euro artı bonuslara ikna etmek istiyor.
Okan Buruk çok istiyor
Can Uzun ile on numara bölgesini doldurup, bu oyuncuyu aynı zamanda kanat ve orta sahada da oynamasını avantaja çevirmek isteyen Okan Buruk, yönetimden ilk olarak 20 yaşındaki genç yıldızı istedi.

Başkan Dursun Özbek ve kurmayları, Okan Buruk'un bu talebini yerine getirmek için adımlarını atarken bonserviste ise elini sıkı tuttuğunu Eintracht Frankfurt yönetimine göstermenin peşinde.
10 gol 6 asist
Can Uzun geride kalan sezonda Eintracht Frankfurt'ta 28 maça çıktı ve 10 gol ile 6 asist üretti.
Milli futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2029 yılına kadar devam ediyor.



