Galatasaray-Çaykur Rize maçının VAR hakemi belli oldu

19.03.2021 - 12:38 | Son Güncellenme: 19.03.2021 - 13:01

TFF, Süper Lig’de bugün oynanacak Galatasaray-Çaykur Rizespor ve Fatih Karagümrük-Kayserispor maçlarında görev yapacak VAR hakemlerini açıkladı. İşte detaylar…

Galatasaray-Çaykur Rize maçının VAR hakemi belli oldu

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 31. haftası bugün iki maçla başlayacak. Saat 16.00’da oynanacak Fatih Karagümrük-Kayserispor karşılaşmasında Bahattin Şimşek düdük çalacak. Mücadelenin VAR hakemi ise Ali Palabıyık olarak açıklandı.

Saat 19.00’da şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Çaykur Rizespor’u Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak. Volkan Bayarslan’ın yöneteceği maçın VAR hakemi de açıklandı.

Galatasaray'ın kupadan elendiği maçı yönetti

Buna göre VAR’da Abdulkadir Bitigen, AVAR’da Bahattin Duran görev yapacak. Bitigen bu sezon Galatasaray’ın Ziraat Türkiye Kupası’nda Alanyaspor’a sahasında 3-2 yenildiği maçı yönetmiş ve sarı kırmızılı takım aleyhine bir penaltı vermişti. 

Diagne'nin atıldığı Beşiktaş derbisinin VAR'ıydı

Süper Lig’in ilk yarısında oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde de VAR hakemi olarak Bitigen görev yaptı. Bu karşılaşmada da sarı kırmızılı takımdan Mbaye Diagne kırmızı kart gördü. 

Antalya maçında Emre Kılınç'a kırmızı gösterdi

Abdulkadir Bitigen ayrıca, bu sezon golsüz berabere biten ve Galatasaray’dan Emre Kılınç’ın atıldığı Antalyaspor, sarı kırmızılıların deplasmanda 2-1 kazandığı Demir Grup Sivasspor maçlarını yönetti. 

Senin için hazırladığımız haberler