Galatasaray - Çaykur Rizespor maçında 11’ler belli oldu!

19.03.2021 - 16:59 | Son Güncellenme: 19.03.2021 - 18:54

Galatasaray Rizespor maçı ilk 11’ler belli oldu! Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray Rizespor karşı karşıya geliyor. Galatasaray ilk 11, GS ilk 11 aramaları sıklaştı. İki takım kozlarını Türk Telekom Stadı’nda paylaşacak. İşte Galatasaray Rizespor maçı ilk 11’ler...

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçında 11’ler belli oldu!

Ligin 31. haftasındaki Galatasaray - Rizespor maçında iki takımın ilk 11’leri belli oldu! Haftanın kritik maçlarından birinde Galatasaray, kendi evinde Rizespor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesi Galatasaray ilk 11’i ve Rizespor ilk 11’i merak ediliyordu.

 

İŞTE GALATASARAY RİZESPOR MAÇI İLK 11’LER

Cimbom haftanın kritik maçlarından bir tanesinde sahasında Karadeniz ekibi Rizespor’u konuk edecek. Bu akşam oynanacak maç öncesi sarı - kırmızılı takım 61 puan ile 2. sırada. Rize ise 31 puanla 14. sırada. Galatasaray Rizespor maçı ilk 11’leri şu şekilde:

  • Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Saracchi, Etebo, Gedson, Emre Kılınç, Emre Akbaba, Mohamed, Falcao

  • Rizespor: Gökhan, Talbi, Boldrin, Baiano, İsmail, Selim, Samudio, Skoda, Sabo, Moroziuk, Dokovic

GALATASARAY RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

Süper Lig’in 31. haftasında oynanacak Ankaragücü - Galatasaray maçı bu akşam saat 19:00’da başlayacak. Mücadele, Bein Sports 1’den canlı izlenecek. Maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Onun yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Ali Saygın Ögel yapacak. 

 

Taylan Antalyalı neden oynamıyor?

Galatasaray’da sarı kart cezalısı olan Taylan Antalyalı, müsabakada forma giyemeyecek. Ligde geçen hafta Hes Kablo Kayserispor ile oynanan maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Taylan Antalyalı, Çaykur Rizespor maçının kadrosunda bulunmayacak. Sarı Kırmızılı takımda sakatlığı geçen Ryan Donk ise karşılaşmanın kadrosunda yer alabilecek.

Galatasaray’da karşılaşma öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekipte Ryan Babel, Christian Luyindama, Oghenekaro Etebo ve Marcao yarın kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 32. haftadaki Atakaş Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler