Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı, Beşiktaş Hakkında Açıklama Yaptı

Akın Ungan
12.03.2022 - 14:55 | Son Güncellenme: 12.03.2022 - 15:14

Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı, TFF'ye derbinin ertelenmesi yönünde başvurularının Beşiktaş tarafından olumsuz karşılanması üzerine açıklama yaptı.

Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı, Beşiktaş Hakkında Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray, maçtan önce UEFA Avrupa Ligi müsabakasında Barcelona ile oynayacağı için İspanya'ya gitmiş ve olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul'a dönüş yapamamıştı. Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş ile yapılacak önemli maçın ertelenmesi için TFF'den talepte bulundu.

Beşiktaş: "Bu konuda tavrımız net"

Beşiktaş, Galatasaray'ın derbiyi erteleme talebi üzerine şunları kaydetti: "Takımımız şu anda Vodafone Park'ta Galatasaray maçının antrenmanını yapıyor. Ertelemeyle alakalı bize gelen hiçbir talep ya da bilgi yok. Pazartesi akşamı eğer hava muhalefeti veya maçın oynanmasına engel hava şartı olmazsa, çıkıp maçımızı oynayacağız. Bu konuda tavrımız net"

Çebi: "Ülke puanına katkı yapan tek takım değilsiniz"

Bugün gündeme dair açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise Galatasaray'ın derbiyi ertelemek istemesini 'mazeret' olarak nitelendirdi. Avrupa maçının ülke puanı için önemini vurgulayan Aslan'a, "Ülke puanını katkı sağlayan tek takım Galatasaray değildir" yanıtını verdi.

Nihat Kırmızı konuştu

Camp Nou'daki maçın sıradan bir maç olmadığını, Barcelona ile olan karşılaşmanın ülke puanı için son derece önemli olduğunu belirten Galatasaray'da yönetici Nihat Kırmızı, erteleme taleplerini olumsuz karşılayan Beşiktaş hakkında Beyaz TV'ye konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan ödeme krizi açıklaması: "Tek kuruş alacakları yoktur!"
Habere Git

"Bu bir kan davası mı?"

Nihat Kırmızı, "Beşiktaş, maçı oynamak için neden bu kadar diretiyor anlamıyorum. Biraz empati yapsınlar. Geçmiş dönemde maçları ertelenmemiş ve zarar görmüşler. Neden bizim de zarar görmemizi istiyorlar? Bu bir kan davası mı?" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler